59-erių metų vyro gyvybė užgeso Vilniaus universitetinės ligoninės Santaros klinikose.

Dėl COVID-19 ligos komplikacijų asmuo lapkričio antroje pusėje buvo paguldytas į Mažeikių ligoninę. Čia, pasak Mažeikių ligoninės direktoriaus Sigito Kakčio, verslininkas gydytas apie savaitę. Vėliau, dėl blogėjančios sveikatos būklės, artimųjų ir medikų sutarimu, perkeltas į Klaipėdos universitetinę ligoninę, o iš jos – į Santaros klinikas.

Tai – ne pirma didelė netektis šią savaitę Mažeikiuose. Portalas „Delfi“ rašė, kad trečiadienį užgeso ir žinomo Mažeikių ligoninės chirurgo, Lietuvos Medikų Sąjūdžio valdybos nario, gydžiusio koronavirusu sirgusius pacientus, gyvybė. Medikui buvo 57-eri metai.

S. Kaktys pasakojo, kad iš viso Mažeikių ligoninėje mirė 37 koronavirusu sirgę pacientai. 7 iš jų į Mažeikių ligoninę perkelti iš kitų gydymo įstaigų, jau būdami sunkios būklės.

Mažeikiai po Šiaulių buvo tapę miestu, kuriame fiksuotas vienas didžiausių sergamumų koronavirusu Lietuvoje. Registrų centro duomenimis, šiuo metu Mažeikių rajono savivaldybėje dviejų savaičių sergamumo rodiklis 100 tūkstančių gyventojų yra 1 173,2 atvejo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)