31 metų C. Alsop iš Pietų Jorkšyro Roterhamo miesto susilaukusi dviejų vaikų, kuriems dabar šešeri ir ketveri, nuo 2011 metų sausio, kai prisijungė prie vietos „Slimming World“ klubo, sugebėjo atsikratyti virš 73 kg, nepaisant to, kad nuolat kepdavo tortus savo šeimai ir draugams.

C. Alsop sakė, kad jos antsvoris pradėjo kelti sveikatos problemų ir vertė nerimauti dėl ateities. „Man sutriko sveikata, nors dar neturėjau nė 30 metų. Kepdama tortus negalėdavau išstovėti ilgiau kaip 10 minučių. Pradėjau mąstyti, ar pamatysiu, kaip užaugs mano vaikai. Supratau, kad reikia kažką daryti“, - pasakojo ji.

C. Alsop prie „Slimming World“ organizacijos prisijungė su viena bičiule, prieš tai nesėkmingai išbandžiusi daugybę dietų.

Per pirmąją lieknėjimo savaitę ji atsikratė 3,6 kg, o dabar sveria 63,6 kg ir rengiasi 10/12 dydžio drabužiais.

„Man patinka tokie britų valgiai kaip jautienos kepsniai, troškiniai ir varškės pyragai. Aš ir toliau galėjau valgyti mėgstamus patiekalus, tik turėjau pakeisti jų gamybos būdą“, - sakė moteris.

C. Alpop pažymėjo, kad atsikračius antsvorio pasikeitė jos šeimos gyvenimas. Dabar ji aktyviau leidžia laiką su vaikais, kepa liesesnius tortus, be to, lieknėti pasiryžo ir jos vyras.

„Dabar galiu dalyvauti savo vaikų gyvenime, o ne tik jį stebėti. Jie taip pat yra sveikesni – jie mėgsta vaisius“, - pridūrė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)