Užsitikrinę 128 JAV dolerių lietuvis su rusu ketvirtfinalyje išmėgins jėgas su rusais Jevgenijumi Jelistratovu ir Vitalijumi Koziukovu, kurie pirmame rate 3:6, 6:1, 10:6 įrodė savo pranašumą prieš estus Jaaną Kononovą ir Kennethą Raismą.

Vienetų varžybų pagrindiniame turnyre iš lietuvių žais tik 20-metis L. Mugevičius. 579-ą vietą ATP reitinge užimantis ir penktas pagal skirstymą turnyre lietuvis pirmame rate kovos su 24-erių rusu Ilja Lebedevu (ATP-840).

Turnyro Pernu mieste prizų fondą sudaro 10 tūkst. JAV dolerių.

A. Čepelytė pergale pradėjo turnyro Estijoje vienetų varžybas

Pergale ITF serijos „Merko Estonian Open“ moterų teniso turnyro Estijoje vienetų varžybas pradėjo devyniolikmetė Agnė Čepelytė.

1218-ą vietą pajėgiausių planetos tenisininkių klasifikacijoje užimanti lietuvė pirmadienį pirmame rate 6:1, 6:1 nugalėjo bendraamžę iš Estijos Lisanną Pihlak, užsitikrino 1 WTA reitingo tašką ir 196 JAV dolerių čekį.

Aštuntfinalyje A. Čepelytės varžove bus ketvirta pagal skirstymą Sadafmoh Tolibova (WTA-592) iš Baltarusijos, pirmame rate 7:5, 6:2 nugalėjusi 20-metę italę Mirianą Toną (WTA-1119).

Tik po kvalifikacinių varžybų į pagrindinį turnyrą patekusi 20-metė Joana Eidukonytė pirmame rate žais su 17-mete ruse Jekaterina Alaj.

Dvejetų varžybų pirmame rate trečią reitingą turinti A. Čepelytės ir italės Jasmin Ladurner pora yra laisva ir iš karto pateko į ketvirtfinalį, o Joanos Eidukonytės ir britės Helen Parish duetas pirmadienį aštuntfinalyje 6:2, 6:1 nugalėjo graikės Stamatios Fafaliou ir rusės Antoninos Lysakovos porą ir taip pat pateko į ketvirtfinalį, kur susitiks su antrą reitingą turinčiu rusės Darjos Lodikovos ir belgės Indios Maggen duetu.

Turnyro Pernu mieste prizų fondą sudaro 10 tūkst. JAV dolerių.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)