Lietuvos komanda aplenkė Lenkijos (3:27,158), Baltarusijos (3:27,174), Vokietijos (3:32,074), Rusijos (3:33,006) ir Italijos (3:34,721) dviratininkes. V. Sereikaitė, A. Trebaitė ir V. Pikauskaitė dėl aukso medalių kovos su lenkėmis Katarzyna Pawlowska, Eugenia Bujak ir Malgorzata Wojtyra. Dėl bronzos lenktyniaus baltarusės ir vokietės.

Rungtyje iš viso varžėsi šešios komandos.

Moterų komandų sprinto kvalifikacijoje penktadienio dieną dalyvavo garsiausia Lietuvos dviratininkė Simona Krupeckaitė ir Gintarė Gaivenytė.

Mūsiškės distanciją įveikė per 33,833 sek. užėmė pirmą vietą ir taip pat iškopė į finalą. Lietuvos pora aplenkė ruses, prancūzes ir lenkes. Finale S. Krupeckaitės ir G. Gaivenytės varžovės bus Anastasija Voinova ir Darija Šmeliova iš Rusijos.

Rungtyje kovojo keturios komandos.

Tuo metu Darijus Džervus antra važiavime liko vienuoliktas tarp dvylikos dalyvių ir tarp į finalą patekusių dvidešimties dviratininkų nepateko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)