Jos savaitgalį Kaune LSMU Veterinarijos akademijos sporto salėje išsiaiškins 2016 metų BHL čempiones ir prizininkes.

Šeštadienį ketvertukas, pagal po penkių ratų užimtas vietas, kausis pusfinalyje, tai yra pirmą vietą užėmusi „BNTU-BelAZ“ komanda susitiks su ketvirta ekipa - HC „Garliava SM-CASCADA“, o HC „Gomel“ klubas su - „ACME-„Žalgiriu“.

Iš pirmo žvilgsnio keistai atrodo silpnas kaimynių Gardino rankininkių pasirodymas, kurios čempionate nepelnė nė vieno taško. Netolimoje praeityje buvęs vienas stipriausiųjų Baltarusijos rankinio klubų, buvusios savo šalies čempionės ir daugkartinės taurės laimėtojos šiemet atsidūrė ant bankroto ribos. Prieš sezoną dėl įvairių priežasčių HC „Gorodničanka“ komandą paliko pagrindinės sudėties žaidėjos, o jaunimui buvo ne pagal jėgas lygiaverčiai rungtyniauti su Baltarusijos ir Lietuvos moterų lygų lyderėmis.

Jos savo šalies aštuonių komandų čempionate irgi pasirodė nekaip, bet sugebėjo patekti į finalo ketvertą ir su vienu tašku tarp ketverto dalyvių užėmė ketvirtą vietą bei pusfinalyje kausis su čempionėmis bei taurės laimėtojomis „BNTU-BelAZ“ komanda.

Šeštadienį Baltijos lygos moterų rankinio pusfinalis startuos 16.00 val. HC „Garliava SM-CASCADA“ ir „BNTU-BelAZ“ komandų rungtynėmis, o 18.00 val. dėl antro kelialapio į finalą susigrums „ACME-Žalgiris“ ir HC „Gomel“ klubais

Primename, kad reguliaraus sezono metu garliavietės Minsko rankininkėms pralaimėjo visus penkis kartus, o žalgirietės prieš Gomelį laimėjo dukart ir pralaimėjo tris sykius.

Sekmadienį nuo 11.00 val. prasidės kova dėl bronzos medalių, o didysis finalas vyks nuo 13.00 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)