Tai - brolis Luca Barani su iš Panevėžio kilusia žmona Aušra Aleliūnaite bei judviejų trimis vaikais.

„Elena dalyvavo mudviejų su jos broliu vestuvėse, kurios vyko Panevėžyje, tad Italijos kapitonei tai jau bus antras vizitas šiame mieste. Prie mūsų šeimos Panevėžyje dar tikrai prisijungs mano tėvai, gal ir kiti giminaičiai, tad palaikymo komanda bus didelė ir gausi“, – apie paramą brolienei pasakoja A. Aleliūnaitė.

Pasak A. Aleliūnaitės, E. Barani sportinė karjera ir pasiekimai yra puikus pavyzdys jaunajai šeimos kartai.

„Tai pats geriausias būdas parodyti mano vaikams, kad ypatingiems pasiekimams reikia ypatingo darbo ir pastangų. Nors gyvename skirtingose šalyse, tetos tarptautinę sportinę karjerą mano dukros Kristina ir Laura jau seka keletą metų, sūnus Tomas kol kas dar per mažas, tačiau visada miela ir malonu pamatyti žaidimą tikroje aikštelėje, o ne tik televizoriaus ekrane.

Be to, pati Elena labai stengiasi savo meilę sportui perduoti dukterėčioms. Mano dukroms teta ir plaukikė Rūta Meilutytė, kurią jos įsimylėjo per paskutines vasaros atostogas Panevėžyje, yra patys svarbiausi sportiniai autoritetai visame pasaulyje“, – sako A. Aleliūnaitė bei išduoda, jog Italijos kapitonės palaikymui šeima jau ruošia specialius atributus.

„Panevėžyje aš palaikysiu Italijos kapitonę ir Lietuvos komandą, vaikai turbūt vienodai sirgs už abi rinktines, vyras – tikriausiai už gimtąją Italiją, bet, manau, labai neliūdės ir dėl Lietuvos pergalės – jam Lietuva jau tapo savu kraštu“, – atskleidžia panevėžietė.

Pasaulio čempionato pirmame atrankos varžybų etape dalyvauja 15 rinktinių, suskirstytų į keturias grupes. Į atkrintamas varžybas pateks tik grupių nugalėtojos. Lietuvių grupėje be Italijos rinktinės taip pat yra Lenkijos ir Baltarusijos ekipos. Planetos pirmenybės vyks 2013 metų gruodžio 7–22 dienomis Serbijoje.

Pirmas grupės varžybas Lietuvės sužais jau spalio 3 d. išvykoje Mogiliove (Baltarusija). Spalio 7 d. jų lauks kova namuose su Italijos nacionaline ekipa. Dar vienos atrankos rungtynės vyks lapkričio 21 arba 22 d. Lenkijoje, o lapkričio 24 d. lietuvės priims viešnias iš Lenkijos namuose, Panevėžio „Cido“ arenoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)