„Klubo narių susirinkimas nusprendė nerizikuoti sportininkų saugumu, tam pritarė ir Baltarusijos ledo ritulio federacija, todėl informavome ukrainiečius, kad planuotų namų aikštės rungtynes neutralioje arenoje Baltarusijoje“, - teigė vienas iš klubo vadovų Petras Nausėda.

„Kremenčiug“ atstovai rungtyniauti neutralioje arenoje neranda galimybių ir tikisi, kad iki Baltarusijos lygos reguliaraus sezono pabaigos neramumai Ukrainoje baigsis, o klubai sutiks atvykti.

Antrą ilgosios išvykos dalį „Energija“ (40 rungt., 85 tšk., 3 vieta) pradės pirmadienį išvyka į Gomelį, kur laukia dvejos sunkios rungtynės su „Gomel 2“ ledo ritulininkais (42 rungt., 80 tšk., 6 vieta).

Primename, kad Elektrėnuose komandos buvo susitikusios dukart, o aikštės šeimininkams pavyko pasiekti pergales minimaliais rezultatais 3:2 ir 4:3.

„Nėra lengvas tarpas komandai – turime traumuotų žaidėjų, keli veteranai dėl asmeninių priežasčių negalės padėti komandai. Gomelis lipa ant kulnų ir, aišku, sieks pergalės, bet mes važiuojame to paties. Privalėsime žaisti ypatingai susikaupę nuo pirmų minučių. Daug priklausys nuo vartininko žaidimo ir mūsų kiekybinės daugumos išnaudojimo“, - apie išvykos rungtynes sakė žaidžiantysis treneris Dovydas Kulevičius.

„Energija“ ir „Gomel 2“ ekipos susitiks vasario 4-ą ir 5-ą dienomis Gomelyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją