Antrą reitingą moterų vienetų varžybų kvalifikacijoje turėjusi G. Voitechovskaja lemiamoje dvikovoje per 28 minutes 21:10, 21:19 nugalėjo baltarusę Krestiną Silič.

Pagrindinio turnyro pirmame rate G. Voitechvskaja žais su prancūze Marie Batomene.

Moterų vienetų varžybų favorite laikomos Akvilės Stapušaitytės pirma varžove ketvirtadienį bus baltarusė Anastasija Černiavskaja.

Vyrų vienetų varžybų pagrindiniame turnyre žais trys lietuviai - favoritu laikomas Kęstutis Navickas pirmame rate susitiks su Alexanderiu Bassu iš Izraelio, Alanas Plavinas išmėgins jėgas su trečią reitingą turinčiu danu Soerenu Toftu Hansenu, o Povilas Bartušis susitiks su ukrainiečiu Kirilu Leonovu.

Lemiamuose vyrų dvejetų atrankos turnyro susitikimuose nesėkmes patyrė du lietuvių duetai - Paulius Bertašis ir Karolis Eimutaitis 19:21, 14:21 turėjo pripažinti lenkų Mateuszo Biernackio ir Krzysztofo Jakowczuko pranašumą, o Gediminas Čepkauskas ir Markas Šamesas 15:21, 6:21 pralaimėjo lenkams Aleksanderiui Jablonskiui ir Pawelui Smilowskiui.

Pagrindiniame vyrų dvejetų turnyre trečią reitingą turinti P. Bartušio ir A. Plavino pora pirmame rate bus laisva, o Kazimiero Dauskurto ir Igno Rezniko duetas pirmame rate išmėgins jėgas su ukrainiečiais Andrejumi Ziniukovu ir Kirilu Leonovu.

Moterų dvejetų varžybose baltarusės Krestinos Silič ir G. Voitechovskajos pora iš karto pateko į aštuntfinalį, o Elizabetos Beržanskytės ir Gabrielės Paškevičiūtės duetas pirmame rate susitiks su italėmis Ramona Gloria Pirvanescu ir Megumi Sonoda.

Mišrių dvejetų varžybose trečia pagal skirstymą P. Bartušio ir Vytautės Fomkinaitės pora varžybas pradės nuo aštuntfinalio etapo, o Roko Minderio ir Elizabetos Bajorinaitės duetas šešioliktfinalyje žais su dano Soereno Tofto Hanseno ir prancūzės Teshanos Vignes Waran pora.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją