Tris pastaruosius sezonus (2013-2016 metais) U. Emery treniravo „Sevilla“ komandą (Ispanija).

Specialistas su Prancūzijos čempionais pasirašė dvejų metų sutartį su galimybe pratęsti ją dar metams. U. Emery šiose pareigose pakeis Laurent'ą Blanc'ą.

Tris sezonus Paryžiaus klubą treniravęs L. Blanc'as laimėjo tris „Ligue 1“ čempionatus, tačiau Čempionų lygos turnyre nėra žengęs toliau ketvirtfinalio. Nors jis su auklėtiniais praėjusį sezoną iškovojo ir abi Prancūzijos taures (šalies ir lygos), tai nepadėjo L. Blanc'ui išsaugoti darbą sostinėje.

U. Emery praėjusį sezoną su „Sevilla“ ekipa iškovojo Europos lygos nugalėtojų taurę. Tai buvo jo jau trečias toks trofėjus iš eilės su Andalūzijos atstovais.

Prieš tai U. Emery treniravo Lorkos „Deportivo“ (2004-2006), „Almeria“ (2006-2008), „Valencia“ (2008-2012, visi Ispanija), Maskvos „Spartak“ (2012, Rusija) klubus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)