Praėjusį mėnesį RFS nutraukė sutartį su Fabio Capello, kuris rusų futbolininkams vadovavo nuo 2012 metų liepos. Su F. Capello Rusijos rinktinė pateko į 2014 metų pasaulio čempionato Brazilijoje finalo etapą, bet pasitraukė iš turnyro po grupės varžybų.

2016 metų Europos čempionato atrankos turnyre birželio mėnesį Rusija namuose pralaimėjo Austrijai 0:1 ir G grupėje su 8 taškais po šešerių rungtynių užima tik trečią vietą.

L. Sluckio sutartis galios iki 2016 metų Europos čempionato atrankos ciklo pabaigos. Specialistas liks ir CSKA klubo treneriu ir derins abu darbus.

Leonidas Sluckis laikomas vienu geriausių Rusijos futbolo treneriu. 2010 metais jo vadovaujama CSKA ekipa pasiekė Čempionų lygos ketvirtfinalį, kur pralaimėjo Jose Mourinho treniruojamam Milano „Inter“ klubui. 2012-ais CSKA komanda vėl pateko į Čempionų lygos atkrintamas varžybas, kur vėl nusileido Madrido „Real“ futbolininkams ir J. Mourinho.

L. Sluckis pats žaidė futbolą tik iki 19 metų. Vėliau jis patyrė rimtą kelio traumą, kai iškrito iš medžio gelbėdamas kaimynų katę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)