„Manchester City“ futbolininkai praėjusiame Čempionų lygos sezone patyrė visišką fiasko – net nepateko į antrą varžybų etapą. Tačiau „miestiečiai“ namie Europos turnyrų mačus žaidžia solidžiai. Jie jau penkerius metus savo žiūrovų akivaizdoje nepralaimėjo nė vienerių rungtynių iš 20-ies. Pastarąjį kartą Mančesterio klubas „Etihad“ stadione suklupo 2008-ais, kai UEFA taurės turnyro atrankos varžybose 0:1 nusileido „Midtjylland“ ekipai iš Danijos.

Dėmesio centre – ir garsių trenerių dvikova. „City“ stratego čiliečio Manuelio Pellegrini vadovaujamos komandos Ispanijos lygoje nė karto nenugalėjo katalono Josepo Guardiola treniruoto „Barcelono“ klubo. „Villareal“, Madrido „Real“ ir „Malaga“ ekipos, kai joms dirigavo M. Pellegrini, iš aštuonių mačų „Barcelona“ futbolininkams pralaimėjo septynis. Tik kartą čiliečiui su „Villareal“ 2008-2009 metų sezone pavyko išplėšti lygiąsias.

„Manchester City“ ir „Bayern“ klubai grūmėsi Čempionų lygos grupės varžybose 2011 metais. Tada Anglijoje 2:0 triumfavo Mančesterio ekipa, o Vokietijoje tokiu pat rezultatu pergalę šventė šeimininkai.

„City“ ir „Bayern“ ekipos laimėjo pirmus Čempionų lygos mačus – Anglijos klubas svečiuose 3:0 sudorojo Plzeno „Viktoria“ komanda, o Vokietijos čempionai namie tokiu pat santykiu pranoko Maskvos CSKA ekipą.

Intriguojanti turėtų būti ir Londono „Arsenal“ bei „Napoli“ klubų akistata. „Kanonieriai“ „Premier“ lygoje įveikė penkis varžovus iš eilės ir užima pirmą vietą. „Napoli“ ekipa užtikrintai žygiuoja Italijos pirmenybėse – Rafaelio Benitezo auklėtiniai per 6 turus prarado vos 2 taškus ir rikiuojasi antroje pozicijoje.

Transliacijų tvarkaraštis:

spalio 1 d.

18.55 val. „Zenit“ – „Austria“ (VSB; tiesiogiai),

21.35 val. „Arsenal“ – „Napoli“ (VSB; tiesiogiai),

21.35 val. „Borussia“ – Marselio „Olympique“ (TV6; tiesiogiai),

23.45 val. „Borussia“ – „Olympique“ (VSB; vaizdo įrašas).

Spalio 2 d.

18.55 val. CSKA – „Viktoria“ (VSB; tiesiogiai),

21.35 val. „Manchester City“ – „Bayern“ (VSB; tiesiogiai),

21.35 val. „Šachtar“ – „Manchester United“ (TV6; tiesiogiai).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)