Įsisenėjęs negalavimas neleidžia su komanda treniruotis Skirmantui Rakauskui. Jis šiomis dienos kartu su treneriu Rimantu Žvingilu yra į Romos (Italija) klinikose, kurioje puolėjui bus atlikta operacija.

Lagaminus į Turkiją pirmą kartą krovėsi dėl mikrotraumų stovyklą Antalijoje praleidęs Justas Vilavičius ir sausio mėnesį į sąrašą nepatekęs jaunasis Nacionalinės futbolo akademijos auklėtinis Tomas Galdikas.

Į Beleką išskrido trys vartininkai – Osvaldas Kniukšta, Michailas Komarovas ir Mantas Galdikas bei žaidėjai – Andrius Bartkus, Rolandas Baravykas, Edgaras Žarskis, Markas Beneta, Tadas Eliošius, Kazimieras Gnedojus, Zigmas Jesipovas, Artiomas Jerošenka, Antonas Alajevas, Andrius Jokšas, Marius Kazlauskas, Karolis Laukžemis, Donatas Navikas, Marius Papšys, Evaldas Razulis, Aurelijus Staponka, Valdas Trakys, Andrius Urbšys ir Gerardas Žukauskas.

Kelionės dieną visateisiais „Atlanto“ klubo futbolininkais tapo D. Navikas ir A. Urbšys. Su pernai Baltarusijos Mozyriaus „Slavija-Mozyr“ klube rungtyniavusiu 29-erių metų D. Naviku ir ilgamečiu Marijampolės „Sūduvos“ saugu 26-erių metų A. Urbšiu sudarytos dvejų metų sutartys.

Vienas kontraktas uostamiesčio klube gyvavo gana neilgai. Abipusiu sutarimu su ekipa atsisveikino Karolis Atutis.

Beleke „Atlantas“ žais trejas arba ketverias rungtynes. Pirmi lietuvių varžovai vasario 18-ą dieną bus pastarųjų septynių Baltarusijos čempionatų nugalėtojai – Borisovo BATE futbolininkai, į Beleką atvyksiantys po Europos lygos turnyro susitikimo su turkų Stambulo „Fenerbahce“ klubu. Kiti klaipėdiečių varžovai bus žinomi stovyklos metu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)