Rungtynės vyks „City“ komandos „Etihad stadium“ arenoje, kur Roberto Mancini auklėtiniai suklumpa itin retai.

Pirmą šių klubų mačą svečiuose sensacingai, net 6:1, laimėjo „City“ žaidėjai. Po tų rungtynių „United“ strategas Alexas Fergusonas pripažino, jog tai buvo vienas didžiausių košmarų per visą jo karjerą. Tiesa, Anglijos Futbolo asociacijos (FA) taurės turnyre „Manchester United“ ekipa atsirevanšavo ir svečiuose 3:2 nugalėjo „City“ futbolininkus.

„Bandysime laimėti, nors mus tenkintų ir lygiosios. Iki šiol jaučiu kartėlį dėl praleistų keturių įvarčių rungtynėse su Liverpulio „Everton“ ekipa, – prieš keletą dienų teigė A. Fergusonas.

Praėjusiame ture „Manchester United“ klubas sužaidė lygiosiomis su „Everton“ komanda 4:4 ir prarado svarbių taškų.

„Manau, jog „United“ klubas turi kur kas daugiau šansų nei mes tapti Anglijos čempionu“, – pareiškė R. Mancini.

A. Fergusonas atkirto, jog varžovų treneris taip kalba dėl to, jog nenori supykdyti priešininkų.

Jei pirmadienio vakarą triumfuotų „City“, per daug džiaugtis šio klubo žaidėjai neturėtų, nes paskui jų lauks mūšis išvykoje su puikią sportinę formą pastaruoju metu demonstruojančia „Newcastle United“ komanda. „Manchester United“ klubui liktų mačai su ne pačiais stipriausiais varžovais – „Swansea City“ ir „Sunderland“.

„Manchester City“ ir „Manchester United“ dvikova – jau balandžio 30 d. 21.55 val. – per „Viasat Sport Baltic“.

Gegužės 1 dieną 21.40 val. prasidės tiesioginė „Liverpool“ ir „Fulham“ klubų dvikovos transliacija, o gegužės 2 d. tokiu pačiu laiku – itin intriguojančios ir svarbios Londono „Chelsea“ ir „Newcastle United“ ekipų rungtynės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)