„Nei vienas iš komandos neišvyko iš Australijos nusiminęs dėl to kas nutiko Australijoje“, – kalbėjo „Red Bull“ ekipos vadovas Christianas Horneris. - Mums tai buvo tikrai neblogas savaitgalis. Turėjome greitą automobilį, tačiau kilo bėdų su padangomis“.

Britas mano, jog komandai svarbiausia turėti greitą automobilį. Tuo tarpu tinkamas padangų išnaudojimas lieka antroje vietoje.

„Manau, jog visų svarbiausia yra turėti greitą automobilį. Po to galima galvoti apie tai, kaip jį priversti tinkamai išnaudoti padangas. Praėjusį savaitgalį daug ko išmokome. Tikimės, jog tai pravers kitose lenktynėse“.

Ch. Horneris taip pat atkreipė dėmesį į tai, jog Australijoje ant Marko Webberio automobilio sumontuotos padangos dėvėjosi lėčiau nei ant S. Vettelio automobilio.

„Turime gerą automobilį. Su juo buvome konkurencingi treniruotėse ir kvalifikacijoje. Silpniausios akimirkos pasirodė lenktynėse. Markas buvo itin konkurencingas ir geriau susidorojo su padangomis. Turime į tai atsižvelgti. Skirtumas tarp pilotų buvo automobilių sureguliavimuose“.