Lenktynininkų įskaitoje tvirtai pirmauja jau anksčiau ketvirtą kartą iš eilės nugalėtojo titulą užsitikrinęs vokietis Sebastianas Vettelis (347). Už jo žengia „Ferrari“ atstovas ispanas Fernando Alonso (217). Trečią vietą užimantis „Lotus“ narys suomis Kimi Raikkonenas (183) savo taškų kraičio šį sezoną nepadidins – jo laukia nugaros operacija.

K. Raikkoneną paskutinėse dvejose lenktynėse pakeis jo tėvynainis Heiki Kovalainenas, kuris „Formulės-1“ varžybose dalyvavo pernai. „Lotus“ vadovai iš pradžių kalbino šios komandos aprangą trumpam apsivilkti „Sauber“ atstovą vokietį Nico Hulkenbergą, taip pat legendinį Michaelį Schumacherį, bet šie atsisakė.

Pernai Ostine triumfavo „Mercedes“ pilotas britas Lewisas Hamiltonas. Jis dabar bendroje įskaitoje ketvirtas (175) ir turi puikių galimybių pakilti į trečią vietą. 2008−2011 metais čia „Formulės-1“ varžybos nevyko, o 2007-ais pirmas taip pat finišavo L. Hamiltonas.

Sinoptikai savaitgalį žada 23−29 laipsnių šilumą. Nemenka tikimybė, kad šeštadienį palis, o penktadienį ir sekmadienį kritulių nenumatoma.

Transliacijų tvarkaraštis:

Penktadienis, lapkričio 15 d.

17.30 val. – pirma treniruotė;
00.45 val. – antra treniruotė.

Šeštadienis, lapkričio 16 d.

16.55 val. – trečia treniruotė;
19.55 val. – kvalifikacija.

Sekmadienis, lapkričio 17 d.

20.50 val. – lenktynės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją