Pilotas per pirmus savo metus „Formulėje-1“ iškovojo taškų jau pirmame etape ir du kartus kvalifikavo pirmame penketuke. F. Tostas atskleidė, kad tikėjosi tokio pasirodymo, todėl yra įsitikinęs, kad D. Kviatas sužibės ir „Red Bull“ ekipos gretose.

„Aš nebuvau nustebęs. To aš ir tikėjausi. Dėl šios priežasties jie jį ir pasikvietė. Aš esu tikras, kad jis atliks puikų darbą „Red Bull“ komandoje. Perėjimas po pirmo sezono nebuvo planuotas. Buvo planuota, kad jis išbus bent dvejus metus. Bet tokia situacija ir jam su savo talentu bei požiūriu į darbą puikiai seksis „Red Bull“, kaip sekėsi ir pas mus“, – kalbėjo „Toro Rosso“ vadovas.

Paklaustas, ar toks ankstyvas perėjimas nėra rizikingas, F. Tostas teigė, kad niekas nesitikėjo tokių sėkmingų ruso startų.

„Niekas nesitikėjo, kad laimėjęs GP3 ir atėjęs į „Formulę-1“ jis pirmose lenktynėse pelnys taškų. Jo pasirodymai „Red Bull“ bus nemažiau geri. Daug kas priklausys nuo to, koks geras bus automobilis. O jei ir variklis bus konkurencingas, jis bus priekyje bei kovos dėl pergalių.“

Daugiau F-1 naujienų skaitykite čia.