P. Symondsas pasidžiaugė komandos pademonstruotu greičiu ir patikimumu bandymuose, tačiau nesiryžo prognozuoti ar ekipa šiemet bus pajėgi kautis rikiuotės priekyje.

„Atlikome visus namų darbus ir dar daugiau. Tad vykstame į Melburną pasitikėdami savo jėgomis“, – sakė „Williams“ specialistas P. Symondsas.

„Viską atlikome važiuodami gana geru tempu. Pakeitėme vieną pavarų dėžę, su kuria nuvažiavome daugiau nei reikia. Stengėmės važiuoti kuo greičiau ne tik su pilnu, bet ir su pustuščiu degalų baku. Stengėmės iš automobilio išspausti viską ką tik galėjome“.

P. Symondso teigimu, „Williams“ keliauja į Melburną su viltimi kovoti dėl pačių aukščiausių rezultatų.

„Geras pasirodymas ir iškovotas tam tikras kiekis taškų – taip, tikiuosi, jog mums pavyks tai pasiekti. Žiemos bandymų metu vykdėme nustatytą programą – ką matai, tą gauni. Per pastaruosius keletą metų daugelis komandų slėpdavo savo tikrąjį greitį. Tačiau šiemet žmonės norėjo sužinoti, ką jie iš tikrųjų gali“.

P. Symondsas prisipažino, jog Bahreine vykusių bandymų metu liko nustebintas sklandžiu naujojo „Mercedes“ variklio darbu.

„Negaliu nuvertinti „Mercedes“ vaidmens, kurį ji atliko siekdama to, ką pavyko pasiekti priešsezoninių bandymų metu. Patikimumas sudėtingiausios automobilio dalies buvo tiesiog išskirtinis“.