Dėl vietos pusfinalyje Ispanijos ir Prancūzijos rinktinės šeštadienį kausis Donecke.

„Nėra prasmės dairytis atgal į statistiką ar praeities rezultatus. Tokie dalykai gali pasikeisti labai greitai. Tiesa, kad Ispanija dar nenugalėjo Prancūzijos finalo etapuose, tad pabandysime tai padaryti dabar. Bet kokiu atveju, mes galvosime ne apie tai. Galvosime apie mūsų tikslą, kuris dabar yra pasiekti Europos čempionato pusfinalį“, – UEFA svetainei internete dėstė net 134 rungtynes rinktinėje sužaidęs 31-erių ispanas.

Paklaustas apie kritiką dėl nebedemonstruojamo tokio užtikrinto žaidimo, kuriuo Ispanijos komanda žavėjo savo aistruolius per Europos čempionatą 2008-ais ir planetos pirmenybes 2010-ais, I. Casillasas pirštu bedė į fanų lūkesčius.

„Per pastaruosius metus kartelę užkėlėme taip aukštai, kad lūkesčiai natūraliai tapo didžiausi. Vis dėlto komanda yra gera ir tai svarbiausia, net jeigu mums kol kas nepavyksta taip žaisti, kaip anksčiau“, – kalbėjo vartininkas.

V. Del Bosque: nemanau, kad prancūzai tik ginsis

Spaudos konferencijoje rungtynių išvakarėse ispanai sutartinai tvirtino, kad Prancūzijos futbolininkai neturėtų užsidaryti gynyboje, o aikštėje turėtų dominuoti įdomus futbolas.

Prancūzija yra labai stipri komanda, ji moka atakuoti ir lygi mums kamuolio valdymu. Todėl netikiu, kad jie tik ginsis, laukiu gero futbolo“, – sakė Sergio Busquetsas.

„Aš taip pat nemanau, kad varžovai tik ginsis. Galvoju, kad tai tiesiog neproduktyvu, ypač, turint tokius gerus atakuojančius žaidėjus, kokie yra Prancūzijos komandos sudėtyje. Tikimės gero futbolo, o ne varžovų klaidos laukimo. Tačiau turime būti pasiruošę bet kokiai įvykių eigai“, – dėstė ispanų strategas Vicente Del Bosque.

Ispanų ir prancūzų susitikimo nugalėtoja pusfinalyje birželio 27-ą dieną Donecke kovos su Portugalijos futbolininkais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)