Graikai mandagiai atsisakė savo šalies ministro pirmininko Antonio Samaro pasiūlytų piniginių premijų už patekimą į planetos pirmenybių atkrintamųjų varžybų etapą.

Graikų futbolininkai paprašė už tuos pinigus geriau pastatyti naują ir šiuolaikinį treniruočių centrą šalies rinktinei. Naujoje bazėje Graikijos rinktinei bus patogiau rengtis kitiem turnyrams ir siekti geresnių rezultatų, - rašo Eurosport.com.

„Mes nenorime papildomų premijų ar pinigų. Mes žaidžiame už Graikiją ir kovojame jos žmonėms. Viskas, ko mes norime iš Jūsų - paremti mūsų pastangas ir rasti sklypą, kuriame būtų galima įrengti naują treniruočių centrą mūsų nacionalinei rinktinei “, - rašoma futbolininkų laiške Graikijos Ministrui Pirmininkui.

Tuo metu Kamerūno, Ganos ir Nigerijos futbolininkai priešingai grasino boikotuoti pasaulio čempionato rungtynes, jei negaus premijų. Šių Afrikos valstybių vadovai rado papildomų pinigų. Kamerūnas ir Gana į čempionato aštuntfinalį nepateko, o nigeriečiai pirmadienį žais su Prancūzija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)