Nors debesų bus nemažai, lietaus klius tik vietomis, daugiausia pietiniuose ir centriniuose rajonuose. Vėjas bus apysmarkis, pūs iš pietryčių, rytų. Diena numatoma vėsi: Alytaus, Kaune ir Telšių apylinkėse vos 12–14, Vilniuje ir Šiauliuose tarp 13 ir 15, o šilčiausia – Klaipėdos, Panevėžio ir Utenos apskrityse iki 15–17 laipsnių šilumos.

Sekmadienio naktį tankūs, drėgmės pritvinkę ciklono debesys apgaubs pietrytinę Lietuvos dalį, čia daug kur palis. Tuo metu vakariniuose, šiauriniuose rajonuose silpnai palynos tik vietomis. Vėjas ims pūsti iš šiaurės rytų, šiaurės, įsibėgės iki 7–12 m/s. Temperatūra kris iki 6–11 laipsnių šilumos.

Sekmadienio diena numatoma lietinga didžiojoje šalies dalyje, ypač rytiniuose ir pietiniuose rajonuose. Mažiausia lietaus tikimybė prognozuojama prie jūros ir Žemaitijoje. Termometrai įdienojus rodys 11–16, vakariniame pakraštyje 17–19 laipsnių šilumos.

Savaitės pradžioje orai gerės: pirmadienį trumpai palis tik kai kur rytiniuose ir pietiniuose rajonuose. O temperatūra kils truputį aukščiau.