„!!!Šeimų Sąjūdis (ateityje galimai bus keičiamas pavadinimas) atsiriboja nuo Lietuvos Šeimų Sąjūdžio! Esame vienoje barikadų pusėje bet su skirtinga vadovybe. Tik tiek, kolkas…

„Šeimų Sąjūdis” administratorius yra M.G.Maksimalietis (Marius Gabrilavičius)

Vienas iš pagrindinių „Didysis šeimos gynimo maršas 2021” iniciatorių. Šiuo metu kol kas atsiribojęs nuo LŠS dėl Raimundo Grinevičiaus nekompetetingo paskutinių organizacijos veiksmų koordinavimo…“, – taip skelbiama feisbuke.

Tiesa, praėjus keliolikai minučių nuo įrašo pasirodymo „Šeimų Sąjūdis” feisbuko paskyroje jis buvo pašalintas.

Primename, kad per neramumus Vilniuje buvo sulaikyti 22 asmenys.

Buvo pradėtas vienas ikiteisminis tyrimas, jis atliekamas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis. Galimas nusikaltimas išaiškintas policijos patikros punkte, tikrinant į miestą vykstančius automobilius. Šeimų sąjūdžio organizuotame mitinge penktadienį Katedros aikštėje apie 5 tūkst. žmonių protestavo prieš COVID-19 ribojimus. Dalis protestuotojų vėliau bandė eiti link parlamento, tačiau sutrukdžius policijai, maždaug po valandos išsiskirstė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (377)