„Pareigūnai toliau intensyviai dirba, darome viską, ką galime, tikriname visas galimas versijas“, – vėlų trečiadienio vakarą paskelbė policija.

Pareigūnai sako laukiantys iš žmonių bet kokios su įvykiu susijusios informacijos, žada informuoti visuomenę tuoj pat, kai tik mergaitė bus surasta.

Policija apie 19 val. 14 min. gavo pranešimą, jog Vilniuje, Sausio 13-osios gatvėje, į nenustatytos markės automobilį (sidabrinės ar geltonos spalvos) užsienietiškais numeriais galimai buvo įsodinta apie 11–12 metų mergaitė.

Policija taip pat sako, kad socialiniuose tinkluose apie įvykį sklando daug netikrų gandų.

Vilniaus policijos atstovė Julija Samorokovskaja BNS sakė, kad kol kas niekas tokio amžiaus vaiko nėra pasigedęs, operacija kol kas vyksta Vilniuje.

Policija prašo pastebėjus minėtą automobilį ar įtartinus asmenis nedelsiant apie tai pranešti telefonu 112. Taip pat tėvų, kurie neturi duomenų, kur yra jų vaikai, prašoma kuo skubiau paskambinti 112.

Naujienų portalas delfi.lt anksčiau paskelbė, kad vyriškis policijai pranešė, jog prie jo priėję du vienuolikos metų berniukai pasakė apie pagrobtą mergaitę.

Pagal pranešimą, nepažįstamasis mergaitę įgrūdo į šviesios ar auksinės spalvos automobilį ir nuvažiavo. Pasak vaikų, automobilis buvo su geltonais numeriais.

„Mieste tikrinami visi panašūs automobiliai, gyventojų prašoma pamačius įtartinus asmenis su automobiliu užsienietiškais numeriais pranešti policijai“, – BNS sakė Vilniaus policijos atstovė Julija Samorokovskaja.