Keptas varškės tinginys

Reikės:

  • 250 g kepiniams skirtos varškės
  • 250 g maskarponės
  • Džiovintų spanguolių
  • Žiupsnelio cinamono
  • Šlakelio auksaspalvio sirupo
  • 400 g saldinto sutirštinto pieno
  • 360 g „Gaidelio“ tipo sausainių

Gaminimas:

1. Sumaišykite varškę su maskarpone, spanguolėmis, cinamonu, cukraus sirupu ir sutirštintu pienu.

2. Sausainius sutrupinkite.

3. Popieriumi išklotoje kepimo formoje sluoksniuokite varškės masę su sausainiais.

4. Tinginį kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)