„Dar kartą į jus kreipiuosi dėl karpių „gyvenimo“ „Maximos“ akvariumose. Ir vėl pamatėme tą pačią situaciją šios įmonės parduotuvėje, kuri įsikūrusi J. Tiškevičiaus g. Velykos dar gana toli, todėl pasiteisinimas, kad didelis pirkėjų antplūdis, nemanau, jog tinka. Karpiai buvo parduodami su nuolaida. Kainavo apie 3 Eur su centais“, – DELFI rašė susirūpinusi žuvų gerove mergina.

Ji taip pat pagrindė savo teiginius DELFI redakcijai atsiųstomis nuotraukomis.

DELFI paprašė pakomentuoti šį sprendimą „Maximos“ atstovų. Įmonės komunikacijos ir korporacinių reikalų departamento direktorė Ernesta Dapkienė padėkojo už pirkėjos pastebėjimą.

„Dėkojame klientui už atsiliepimą. Paskutinėmis kovo mėnesio dienomis mūsų parduotuvėse gyviems karpiams taikėme akcinę nuolaidą. Todėl galėjo taip atsitikti, jog tam tikru metu akvariume buvo kiek daugiau žuvų. Šviežius karpius mūsų klientai itin mėgsta ir juos gausiai perka, tad patikiname, jog kiek daugiau pripildytas akvariumas greitai ištuštėjo – kovo 30 d. klientai įsigijo net 5 kartus daugiau šviežių karpių nei įprastą dieną.

Prekiaudami gyva žuvimi prisiimame įsipareigojimus užtikrinti gyvūnų gerovės standartų laikymąsi: savo darbuotojams keliame reikalavimus nepriimti ir į akvariumus neleisti Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos reikalavimų neatitinkančių žuvų, neviršyti jų kiekio. Pasitaiko, kad retkarčiais pažeidimų yra randama, tačiau tai yra tik pavieniai atvejai ir jie nėra mūsų prekybos tinklui būdinga tendencija“, – tikino ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)