Kovo 31 d., pavakarį, policijoje gautas pranešimas dėl galimai Kauno autobusų stoties teritorijoje padėto sprogmens.

Kauniečių įvykio liudininkų teigimu, autobusai nestoja šalia autobusų stotelės, aptverta požeminė perėja ir iš Kauno autobusų stoties evakuojami žmonės.

Portalo skaitytojai praneša, jog Kauno geležinkelio stotyje taip pat pranešta apie galimai padėtą sprogmenį. Pastatas evakuotas, žmonės esą įleidžiami tik į peroną, traukiniai vis dar neišvyksta.

Ugniagesiai gelbėtojai pranešė, jog gauti pranešimai apie abi užminuotas stotis Kaune. Dėl pranešimo sutriko Kauno autobusų ir traukinių stoties darbas - operatyviai buvo evakuoti autobusų ir traukinių stoties pastatai. Tiek autobusai, tiek traukiniai važiavo pagal tvarkaraštį.

Pareigūnai patvirtino, kad kovo 31 d. 16.08 val. gautas pranešimas dėl galimai stoties teritorijoje padėto sprogmens. Pareigūnai aptvėrė stoties prieigas. Dirbo „Aro“ išminuotojai.

Apie 18.30 val. pareigūnai pranešė, kad autobusų stotyje sprogmens nerasta, STOP juostos nuimtos, keleiviai galėjo sugrįžti į pastato vidų.

Dažniausiai tokie grasintojai surandami. Jiems tenka atsakyti ne tik už melagingą pranešimą apie pavojų visuomenei, bet ir už specialiųjų tarnybų (policijos, ugniagesių, greitosios pagalbos) darbą, tai yra tūkstantinės sumos.