Kaip rašo news.com.au, didžiausią nerimą kėlė tai, kad, sprendžiant iš „Victoria‘s Secret“ komandos narių elektroninių laiškų, juos atidžiai tikrina Kinijos valdžios atstovai.

K. Perry, kurios pasirodymas numatytas prabangiame kasmetiniame šou, prašymas išduoti Kinijos vizą atmestas dėl jos kartą išreikštos paramos Taivanui Pekine vykusio koncerto metu. Primename, kad Taivanas įsivėlęs į konfliktą su Kinija dėl nepriklausomybės.

Buvusiam „Victoria‘s Secret“ angelui G. Hadid taip pat buvo nenorima išduoti vizos, nes ji kartą neapdairiai pozavo su Budos formos sausainuku.

„Jie nori aptarti, kas vyksta ir kuo pakeisti tuos, kuriems vizą išduoti atsisakyta, tačiau negali kalbėti atvirai, nes, panašu, valdžia skaito jų elektroninius laiškus.“ – informavo šaltinis, susipažinęs su susiklosčiusia situacija. Į Kiniją vykstantys žiniasklaidos atstovai taip pat tikina susiduriantys su šios šalies valdžios kuriamais barjerais.

Didelei daliai mados tinklaraštininkų vizos taip pat neišduotos.

Vis dėlto, šou įvyks ir pasiruošimas tam vyksta didžiuliais tempais.

Pasižvalgykite po užkulisius:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)