Kasmetės varžybos kiekvienais metais pritraukia ne tik pajėgiausius Lietuvos sportininkus, bet ir olimpinių žaidynių dalyvius, pasaulio ir Europos čempionatų prizininkus. 2017 metais „Polonijoje“ varžysis ir Estijos šaudymo žvaigždė, Europos čempionė, pasaulio čempionato ir taurės prizininkė, daugkartinė Estijos rekordininkė šautuvo disciplinoje – Anzela Voronova.

Varžybų organizatorių Vilniaus sporto klubo „Polonia“ duomenimis, šiais metais varžybos susilaukė rekordiškai didelio dalyvių skaičiaus – 220 dalyvių. Šios, bene, didžiausios Lietuvos pneumatinio šaudymo sporto varžybos yra ir geras pasiruošimo etapas Lietuvos nacionalinei, jaunimo, jaunių ir jaunučių rinktinėms, prieš artėjantį Europos čempionatą, kuris vyks kovo 6–12 dienomis, Maribore, Slovėnijoje.

Varžybas vainikuos sausio 15 d. vyksiantys finalai, į kuriuos pagal pirmų dienų kvalifikacinius rezultatus pateks po 27 stipriausius šautuvo ir pistoleto atstovus, kurie varžysis dėl čempiono vardo.

Vilniečiai ir sostinės svečiai kviečiami atvykti ir palaikyti savo komandų į Vilniaus lenkų kultūros rūmus, Naugarduko g. 76.

Tvarkaraščiai:

Sausio 13 d. 7.30 – 20.30 val.;
Sausio 14 d. 8.15 – 21.00 val.;
Sausio 15 d. superfinalai: 9.00 val. – 27 stipriausi pistoleto atstovai;
Sausio 15 d. superfinalai: 11.00 val. – 27 – stipriausi šautuvo atstovai;
Sausio 15 d. 13.00 val. – superfinalų apdovanojimai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją