Ketvirtus metus iš eilės DELFI kartu su draudimo bendrove „Gjensidige“ prieš jaukiausias metų šventes vykdo projektą „Herojai tarp mūsų“. Šiais metais kalbėsime apie tuos, kurie dirbdami savo darbą tam atsiduoda su kaupu, kurie padeda ne tik todėl, kad reikia, bet ir todėl, kad nori. Kurie neužsimerkia neteisybei ir kurie nepalieka pamirštųjų vienumoje.

Mažus žygdarbius kasdieną daro policininkai, medikai, paštininkai, tavo kolegos, draugai ir kaimynai. Pradėdami naujų didvyrių paiešką žinomų ir mažiau žinomų žmonių pasiteiravome, kas jiems yra herojus.

Savo nuomones išsakė: dailininkė keramikė Nomeda Marčėnaitė, dainininkas Saulius Prūsaitis, aktorius ir TV vedėjas Džiugas Siaurusaitis, DELFI vyr. redaktorė Monika Garbačiauskaitė-Budrienė, fotografas Nerijus Paluckas, Vilniaus choralinės sinagogos gidė Natalija Heifetz, Vilniaus Šeškinės pradinės mokyklos direktorė Diana Slepakovienė, Vilniaus Šeškinės pradinės mokyklos vyresnioji pradinių klasių mokytoja Roma Stacevič, restorano „Holigans“ savininkas ir virtuvės šefas Ramūnas Prasauskas, Lietuvos aklųjų ir silpnaregių plaukimo čempionato nugalėtojai ir projekto „Dialogas tamsoje“ vedliai Oksana Dobrovolskaja, Gluosnė Norkutė, Mindaugas Dvylaitis ir kiti.

Projektą globoja Lietuvos Respublikos prezidentė Dalia Grybauskaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)