Pagrindinės sudedamosios dalys:

Imbieras

Imbieras jau daugiau nei du tūkstančius metų žinomas kaip vaistinis augalas, kuris veiksmingai gydo virškinimo sistemos ligas, padeda nuo pykinimo, pagirių ir meteorizmo. Šiuolaikiniai tyrimai parodė, kad imbieras puikiai padeda sustabdyti vėmimą, apsaugo skrandžio gleivinę ir mažina uždegiminius procesus.

Ciberžolė

Ciberžolė yra puikus antioksidantas. Be to, šis augalas pasižymi stipriu priešuždegiminiu poveikiu. Ciberžolėje esantis kurkuminas suteikia jai auksinę spalvą ir būtent dėl šio komponento ciberžolė labai naudinga sveikatai. Ciberžolėje daug naudingų maistinių medžiagų, vitaminų ir mineralų, ji veiksmingai gydo daugybę ligų ir negalavimų.

Cinamonas

Cinamonas yra vienas iš mėgstamiausių daugumos žmonių prieskonių. Dažniausiai jis naudojimas maisto aromatizavimui, nes skleidžia malonų, salsvą aromatą. Vis dėlto cinamonas labai vertinamas ne vien dėl malonaus aromato – jis pasižymi ir gydomosiomis savybėmis. Rinkitės tik labai geros kokybės cinamoną.

Šalto spaudimo kokosų aliejus

Kokosuose daug maistinių medžiagų. Jie išvalo organizmą ir neleidžia vystytis parazitams.

Medus

Natūralus medus yra puiki priemonė sveikatai stiprinti. Jį galima ir valgyti, ir naudoti išoriškai – kaip kaukę veidui. Išmaišę medų vandenyje gausime atpalaiduojantį gėrimą, kuris, be to, dar ir pasižymi antibakterinėmis savybėmis, padeda gydyti infekcijas, odos problemas, yra veiksminga priemonė nuo emocinio streso ir net padeda lieknėti.

Meduje taip pat yra baltymų, mineralų (tokių, kaip geležis, varis, fosforas, kalis ir natris), fermentų ir vitaminų, ypač B grupės.

Gėrimui reikės:

1/2 arbatinio šaukštelio malto imbiero
1/2 arbatinio šaukštelio malto cinamono
1/2 arbatinio šaukštelio maltos ciberžolės
1 arbatinis šaukštelis kokosų aliejaus
1 arbatinis šaukštelis medaus
1 stiklinė šilto vandens

Sumaišykite visas sudedamąsias dalis.

Ši natūrali gydomoji arbata padeda nuo daugybės ligų, užmuša parazitus ir išvalo organizmą nuo toksinų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)