O kaipgi seksis iki to laiko? Romantikai, draugystei ir meilei palankesnės sausio pirmos ir paskutinės dienos, bei vasario paskutinės dienos, kai jūsų ženklu keliaus Mėnulis.

Darbuose metų pradžioje prireiks atkaklumo, nes reikalai gali spręstis lėčiau nei planavote, o ir vadovų nuomonė gali nuo jūsiškės skirtis, tad jums būdinga kantrybė ir diplomatija tikrai pravers.

Kovas palankesnis ieškantiems naujų darbų. O kovo 24-25 d. ir balandžio antroji dekada tinkamas laikas ieškantiems savo antrosios pusės, pažintims ir draugystės pradžiai. Balandžio trečioji dekada aštresnė savo situacijomis, reikėtų vengti ginčų ir konfliktų. Galintys šiuo metu atostogauti taip ir padarykite.

Gegužės antrąją savaitę būsite jautresni, galima nuotaikų kaita, tad stenkitės į situacijas žvelgti su humoru. Svajojantiems pradėti kažką savo, reiktų pradėti apie tai rimčiau galvoti jau šį mėnesį, o verslui startas būtų sėkmingesnis po gegužės 21 d., kai iš jūsų ženklo iškeliaus Juodasis Mėnulis. Ims labiau sektis, atsiras naujų galimybių.

Birželis palankus ieškantiems naujos gyvenamosios vietos. Šio mėnesio vidurys, o ir liepos antroji savaitė puikios harmoningų santykių kūrimui. Beje, liepą daugiau laiko skirkite savo mažiesiems.

Rugpjūčio pirmoji savaitė tinkama dalykiniam bendravimui, o likęs mėnuo palankus norintiems užsiimti remontu ir statybomis.

Nuo rugsėjo 10 d. į jūsų ženklą atkeliaus Jupiteris ir ims jums sektis darbinėje veikloje. Saulė jūsų ženkle viešės nuo rugsėjo 23 iki spalio 23 d. Šiuo laikotarpiu lengviau atsipūsite, daug greičiau vyks darbai, ir seksis jums priimti teisingus sprendimus.

Venera jūsų žvaigždynu keliaus nuo rugsėjo 30 d. iki spalio 22 d. Šiuo laikotarpiu labai gerai seksis užsiimantiems prekyba, finansais, galėsite palankiau įsigyti nekilnojamąjį turtą. Jūsų žvaigždyne nuo spalio 9 iki 25 dienos viešės Merkurijus, tuo laikotarpiu užmegsite daug puikių dalykinių ryšių, seksis gerai bendrauti su seniai matytais draugais.

Romantikai palankesnės spalio pirmos ir paskutinės dienos bei lapkričio pabaiga ir gruodžio prieškalėdinis laikotarpis. Būkite jautrūs ir nepraleiskite šių palankių periodų! Lapkritį kai kurie susirasite naują hobį, o gruodį vos spėsite suktis pagausėjus darbų krūviui.

Svarbu, kad jaustumėtės laimingi ir reikalingi. Gerų jums 2016 metų!

Gerų Jums metų linki astrologė Lolita Žukienė.
Lolita Žukienė