„Niekada nepagalvojau, bet kol laukiau Jūsų, peržvelgiau spintos turinį ir supratau, kad turiu labai daug vintažinių dalykų“, – atradimais dalijasi Daina.

Jos spintoje galima rasti ir daugiau nei penkiasdešimties metų senumo paltą. „Jis buvo mano mamos!“ – įvardija dainininkė, pozuodama su šviesiu paltu, dekoruotu smėlio spalvos raštais.

Atlikėja savo spintoje slepia ir kailinius, kuriuos gavo dovanų iš gerbėjos. „Man ir kailinius, ir ryškiai rožinę striukę, kurios vertė apie 800 eurų, padovanojo moterys, mano gerbėjos“, – pasakoja Daina.

Moteris taip pat turi dukros pasiūtą skraistę, primenančią močiučių skaras, ir savo pačios sumodeliuotą odinę striukę, puoštą kailine apykakle.

Vis dėlto, kas slypi už vienų spintos durų, Daina neišdrįso parodyti visai Lietuvai.

„Turiu daug apatinio trikotažo. Net nebežinau, kiek dešimčių. Ir jo niekada nebus per daug“, – kikendama pasakoja D.Bilevičiūtė, prašydama nefotografuoti, bet rodydama kupinas lentynas nėriniuotų ir kitokių apatinių drabužėlių.

Ne mažiau turto slypi ir jos papuošalų dėžutėse. Perlai, ryškūs vėriniai, segės... „Šį kryželį man suvėrė Viktorija Mauručaitė, šis vėrinys – taip pat autorinis darbas, – pasakoja Daina ištraukdama varinį papuošalą. – Nežinau, kiek jis sveria, bet daug.“

Išskirtinius drabužius ir papuošalus mėgstanti dainininkė parodė ir batus, kuriuos avėjo vesdama renginį kartu su Arvydu Saboniu. „Net ir su šiais rožiniais batais teko gerokai stiebtis“, – prisiminimais dalijasi Daina.