Kiek vėliau pasirodė pranešimų apie užpuolimą Kločkovskio gatvėje, kuri yra už 3 km nuo O. Jarošo gatvės. Vidaus reikalų misterijos duomenimis, per užpuolimus nukentėjo 6 žmonės.

Trys žmonės su pjautinėmis žaizdomis buvo išvežti į ligoninę, skelbia TSN, remdamasi įvykių liudininku iš Charkovo Karazino Aleksandro Laguros universiteto, rašo unian.net.

Jo teigimu, užpuolikai buvo jauni, sportiško kūno sudėjimo, savo galvas jie buvo apsivynioję marškinėliais. Kai kurie iš jų buvo kaukėti ir ginkluoti peiliais. Jie bėgo O. Jarošo gatve, mušdami visus, pasitaikiusius jų kelyje, ir daužydami viską po ranka.

Užpuolikai pradūrė padangas keliems automobiliams, stovėjusiems prie vieno iš bendrabučių. „Ant suoliuko prie bendrabučio sėdėjo vaikinai. Minia iš karto puolė prie jų, supjaustė jiems nugaras, kojas“, - pasakojo Aleksandras.

Pasak liudininko, vienas iš nukentėjusiųjų yra arabas. Jis buvo išvežtas į ligoninę automobiliu pradurtomis padangomis, nesulaukus, kol atvyks greitoji medicinos pagalba. Likę du nukentėjusieji yra ukrainiečiai. Vienam iš jų buvo giliai perrėžta nugara, antrajam – sumušta galva ir giliai sužeista koja. Juos išvežė greitosios pagalbos automobilis.


Pats Aleksandras užpuolimo metu sėdėjo prie staliuko vienoje kavinėje maždaug už 100 metrų nuo įvykio vietos. Jis teigia, kad prasidėjus pjautynėms, visi netoliese buvę žmonės pradėjo šaukti ir subėgo į kavinę. Įstaigos šeimininkas užrakino duris, užpuolikai mėgino patekti į vidų, bet jiems nepavyko. Jie išvartė lauke prie kavinės stovėjusius staliukus bei kėdes ir nubėgo į metro stotelės „Naučnaja“ link.

Užpuolimą Charkovo studentų miestelyje patvirtina ir socialinių tinklų vartotojai.

Remdamasi socialinių tinklų vartotojais TSN taip pat skelbia, kad maždaug 30 žmonių grupė buvo užpuolusi praeivius Kločkovskio gatvėje, kuri yra už 3 km nuo O. Jarošo gatvės. Po šio užpuolimo į ligoninę buvo išvežti septyni žmonės su pjautinėmis žaizdomis.

Klaikūs pasakojimai iš Charkovo: jų tikslas buvo visus išžudyti

Žiniasklaida: tikslas buvo išžudyti

Per incidentą Charkove nukentėjo Jordanijos piliečiai, studijuojantys Charkovo valstybinio Karazimo vardo universiteto medicinos fakultete, skelbia televizijos „112 Ukraina“ žurnalistai, remdamiesi liudininkų pasakojimais, skelbia 112.ua.


Studentai iš Jordanijos sakė, kad iš jų kompanijos į ligoninę pateko penki asmenys, vieno iš jų būklė sunki. Anot gydytojų, šiuo metu jis operuojamas.

Kaip teigia liudininkai, „jie kaip įprastai sėdėjo, gėrė arbatą, kavą, kai juos užpuolė 40-50 žmonių“. Žurnalistai teigia, kad užpuolikų tikslas buvo ne juos išgąsdinti ar sumušti, o išžudyti.

Naktį iš ketvirtadienio į penktadienį socialiniuose tinkluose pasirodė informacija apie Charkovo studentų miestelyje įvykusią tragediją. Nežinomi asmenys, veidus dengiantys kaukėmis ir ginkluoti peiliais, užpuolė grupę žmonių. Po incidento septyni žmonės atsidūrė ligoninėje.

Vėliau policijos pareigūnai pranešė, kad ši informacija tikrinama. Anot teisėsaugos atstovų, ligoninėje dėl įvairaus sunkumo sužalojimų gydomi šeši asmenys.