Pagrindas – kukurūzų miltai

Kad šis pagrindas būtų panašesnis į jūsų odos atspalvį, įmaišykite prieskonių ir kakavos, aliejaus. Tiesa, cinamono neberkite – jis kaitina, tad nebent naudokite jį kaukėms plaukams ir veidui (tik per ilgai nelaikykite).

Nuotr. Shutterstock

Arbata – savaiminio įdegio priemonė

Pasitelkti arbatą šiuo tikslu galima dviem atvejais: 1) sulyginti įdegiui svarbia proga, 2) iš klaikaus nuobodulio. Užsiplikykite LABAI stiprios arbatos, atvėsinkite, užsipurkškite ant odos ir palaukite, kol nudžius. Puikiai laikysis, kol nenuplausite ar neišprakaituosite.

Nuotr. Shutterstock

Apdegę degtukai – puikūs akių pieštukai

Taip darė Dolly Parton, kai jai dar neleido dažytis. Receptas – medžio anglis, alijošius ir kokosų aliejus. Įspėjimas: tokie akių apvedimai greitai nuvarva.

Nuotr. Shutterstock

Gėrimas „Kool-Aid“ – lūpų dažai

Matiniai, tiršti, pigūs. Kas? Lūpų dažai iš gėrimo „Kool-aid“. Tereikia praplėšti pakelį, įmerkti piršto galiuką ir atsargiai užsitepti ant lūpų. Po kelių sekundžių nusausink servetėle ir – tu jau pasidažiusi lūpas.

Nuotr. Shutterstock

Cinamonas – kad lūpos būtų putlesnės

Būtent todėl negalima naudoti cinamono pagrindui. Cinamonas dirgina odą, na bet jei nesate jam alergiška, galite pasinaudoti šia priemone, jei norite putlesnių lūpų. Įberkite žiupsnelį cinamono į lūpų vazeliną, užsitepkite teptuku ant lūpų, palaikykite 3–5 min. ir... lūpos bus putlios kelias valandas. Pamėginkite.

Nuotr. Shutterstock