Populiariausia automobilių markė LietuvojeVolkswagen“. Tipinis tokio automobilio vairuotojas – vyras. Jo amžius – tarp 40 ir 59 metų. Jis turėtų būti labiau kairiųjų politinių pažiūrų, nors greičiausiai nėra apsisprendęs, jis dirba vadybininku ir gauna vidutinį atlyginimą. Laisvalaikiu jis mėgsta vaikščioti, jo mėgstamiausias sportas yra krepšinis, o mėgstamiausias gyvūnas – nereikalaujantis priežiūros – žuvytė, svajonių automobilis – „Audi“. Internete jis dažniausiai žiūri žinių portalus.

„Opelio“ vairuotojas šiek tiek panašus į „Volkswageno“, tai taip pat apie 40-60 metų vyras, tačiau „Opelio“ vairuotojas turi aiškiai konservatyvias politines pažiūras, jis dažniausiai dirba kaime ir uždirba mažiau, negu vairuojantis „Volkswageną“. Toks žmogus mėgsta meistrauti ir gamintis viską pats, o namie laiko šunį. Tai besilaikantis įpročių ir atsargus žmogus. Jo svajonių automobilis – „Jaguar“. Internete jis daugiausiai laiko praleidžia socialiniuose tinkluose.

Na, o kaip gi japoniškų automobilių vairuotojai? „Toyotas“ dažniausiai renkasi vyresni nei 60-ties vyrai. Jie dirba sveikatos priežiūros ar higienos srityje ir uždirba truputį mažiau negu tie, kurie vairuoja „Volkswagen“, bet daugiau nei „Opelių“ vairuotojai. „Toyotų“ vairuotojų mėgstamiausias užsiėmimas – krapštytis sode ar darže, jie mėgsta stebėti automobilių lenktynes ir domisi savo finansais. Jų namie taip pat greičiausiai yra šuo. Apie save šie žmonės mano, kad yra išradingi, bet dažniausiai elgiasi neapgalvotai. Jų svajonių automobilis yra BMW, jie mėgsta filmus apie Džeimsą Bondą.

„Škodų“ tipiniai vairuotojai taip pat yra senesni nei 60-ies, bet uždirba daugiau, nei „Toyotų“ savininkai. Jie puikiai išsilavinę, tipinė profesija susijusi su teisėsauga ar kariuomene. Jie mėgsta klausyti radijo, vaikščioti ir vandens sportą. Apie save „Škodų“ savininkai galvoja kad yra tolerantiški, bet iš tikrųjų jie yra netvarkingi. Jie mėgsta pirkti mažose parduotuvėse, o jų svajonių automobilis yra „Saab“.

Prancūziškų automobilių „Renault“ tipinė vairuotoja – šiek tiek kairuoliškų pažiūrų pusamžė nedaug uždirbanti moteris. Namie ji mėgsta tvarkytis pati, turi katę, mėgsta važinėti dviračiu, klausytis radijo, o jos mėgstamiausia užsienio šalis – Prancūzija. Ji mano, kad daug žino, bet yra irzli, mėgsta per televizorių žiūrėti reklamas ir leidžia laiką namie su šeima. Ji apsipirkinėja pigiausiose parduotuvėse ir svajoja vieną kartą turėti „Mercedesą“.

Laida „Piko minutės“ transliuojama pirmadieniais – ketvirtadieniais 7.20 val.