Tad priešpaskutiniame žaidime – itin karingai nusiteikęs šešetas, trūksta tik kibirkšties ir, atrodo, tuoj užvirs kautynės. Gal „Paguodos finale”, kaip Džeimsas Bondas „Paguodos kvante”, dalyviai sieks atkeršyti? Jei ne už mylimosios mirtį, tai bent žaidimo vedėjams Arūnui Valinskui ar Andriui Tapinui už nesėkmes ankstesniuose žaidimuose?

O keršto akimirkų šiame intelektualų „Paguodos kvante” bus… Įdomu, kam turėtų atkeršyti sporto žurnalistas – garsusis komentatorius Nerijus Kesminas, jei išgirdęs jo atsakymą apie futbolą, Arūnas Valinskas visu balsu užrėkė: „Tai jau sensacija!” Ką darys žiūrovai po šio šūksnio? Audringai plos Nerijui Kesminui ar švilps Arūnui Valinskui?

Intrigų, emocijų, netikėtų ir tikrai nesurežisuotų siužeto linijų „Auksinio proto” paguodos finale, netrūks. „Paguodos finalą” kaip ir visus filmus apie Džeimsą Bondą papuoš viena žavi moteris. Ryškiai raudona suknele ir neišnykstančia šypsena pasipuošusi 22 metų politikos mokslų magistrantė Justė Adakauskaitė įkvėpė žaidimo vedėjus.

Kaip Olgos Kurylenko herojė bondiadoje, Justė turi realų šansą tapti ne tik žaidimo nugalėtoja, bet ir kieta slaptąja agente. Žavi mergina gali didžiuotis savo pasiekimais – būdama aštuonerių ji fortepijonu grojo solo su orkestru Kongresų rūmuose, pernai ji dalyvavo Pasaulio viktorinos čempionate ir užėmė aukštą vietą, dar nugalėjo ir TV viktorinos „Žinių riteriai ir damos” finale, mėgsta gaminti, bėgioti, aktyvumą, informąciją ir nuolat šypsosi – tikra slaptoji agentė!

„Ko nori moterys, to nori Dievas!” – ir komplimentą, ir klausimą neatlaikęs žavios Justės šypsenos pateikė A.Valinskas, o rimtoje komandinėje dvikovoje vienas kitam nenusileidžiantiems žaidėjams reikėjo atspėti, kurio rašytojo šie žodžiai.

Kartu su Nerijumi Kesminu ir Juste Adakauskaite „Paguodos finale” matysime puikiai žaidusius ir tik per plauką į superfinalą nepatekusius: 25 metų redaktorių iš Panevėžio Ugnių Antanavičių, 40 metų vadybininką iš Kauno Joną Palį ir du vilniečius – 28 metų finansų specialistą Valdą Petrauską ir 34 metų kompiuterių programinės įrangos kūrėją Andrių Šabaną.

Kare kaip kare – jei jau kova žūtbūtinė, tai ir klausimai paraku kvepiantys. Pradžiai Arūnas Valinskas pasiūlė prisišaukti lietuvių karo deivę, vėliau buvo prisimintas Kazimiero Simonavičiaus „Didysis artilerijos menas”, Pirmasis ir Antrasis pasaulinis karas bei dar daugybė karingų klausimų. Tačiau „Auksiniame prote” kaip tikrame kare – šūvis pro šalį ir iškrenti iš žaidimo…

„Taikysiu!” – sako vienas iš dviejų per žingnį nuo finišo linijos likusių žaidėjų ir šauna... Ar pro šalį, ar į tikslą pamatysime jau šį trečiadienį 21.30 val. per LRT televiziją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)