Renginyje netrūko ir žinomų žmonių. Tarp norinčių prisidėti prie šios kilnios iniciatyvos buvo radistas Jonas Nainys, krepšininkas Steponas Babrauskas, žurnalistai Edmundas Jakilaitis bei Vlada Musvydaitė, aktorius Giedrius Savickas, keliautojas Martynas Starkus ir daug kitų.

Turnyro organizatorius K. Navickas džiaugėsi pavykusiu renginiu - šiais metais buvo surinkta 1300 eurų, kurie bus skirti sergančių vaikų norams išpildyti.

„Ši diena buvo tikrai puiki. Tokio didžiulio kiekio entuziastų net nesitikėjau. Be galo džiaugiuosi, jog žmonės nepamiršta ir atvyksta, noriu jiems labai padėkoti. Atsižvelgiant į tai, jog praeitais metais čia dalyvavo 76 žmonės, o šiemet net 124, darau išvadą, kad ne tik atsiranda vis daugiau norinčiųjų padėti, bet ir populiarėja badmintonas. Nuostabu ir tai, kad surinkome beveik dvigubai daugiau lėšų negu praeitais metais, skirtų vaikučių svajonėms išpildyti“, - šypsojosi K. Navickas.

Visi 124 dalyviai kovojo poromis ir buvo suskirstyti į tris grupes: pradedančiųjų, pažengusiųjų ir žinomų žmonių.

Pradedančiųjų grupėje, kurioje galėjo žaisti ir vyrai, ir moterys, nugalėjo Aleksandro Mingailiovo ir Vitalijaus Šolunovo pora.

Žymių žmonių grupėje taisyklės buvo tokios pačios kaip ir pradedančiųjų. Čia sau lygių neturėjo Gintauto Vileitos bei raketės laisvalaikiu iš rankų nepaleidžiančio Giedriaus Savicko duetas.

Pažengusiųjų grupėje vyrai ir moterys kovojo atskirai. Moterų grupėje triumfavo Erikos Noreikaitės bei Indrės Starevičiūtės, vyrų - Povilo Bartušio ir Dovydo Razo, o mišrioje grupėje - Pauliaus Geležiūno ir Indrės Starevičiūtės poros.

K. Navicko badmintono turnyras
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)