Visuomeninis komitetas „Puteikis plius“ iškėlė du kandidatus į Klaipėdos mero postą: N. Puteikį ir N. Puteikienę.

„Vienas komitetas dviejų kandidatų iškelti negali, todėl mano kandidatūra kol kas yra tokia labiau atsarginė. Kai tik sužinosime, kokį kandidatą iškelia kitas visuomeninis komitetas, dalyvausiantis savivaldos rinkimuose Klaipėdoje, tada ir bus aišku, kurio miesto – Vilniaus ar uostamiesčio – meru sieksiu tapti“, – aiškino N. Puteikis.

Jis minėjo, kad antrasis visuomeninis komitetas kandidatais į Klaipėdos merus gali iškelti dabartinį uostamiesčio vicemerą Vytautą Čepą, buvusį Klaipėdos merą Rimantą Taraškevičių, verslininką, filantropą Klaipėdos savivaldybės tarybos narį Rimantą Cibauską.

„Jei komitetas kandidatu į merus iškels R. Cibauską, tada pats kandidatuosiu Vilniuje, o Klaipėdoje mūsų komiteto kandidatė į mero postą bus mano žmona. Tačiau jei tas kitas komitetas kandidatu į metus iškels V. Čepą ar R. Taraškevičių, tada dalyvausiu Klaipėdos mero rinkimuose“, – tvirtino N. Puteikis.

Pats R. Taraškevičius teigė, kad jis neturi ambicijų dalyvauti Klaipėdos mero rinkimuose. „Ateina laikas sustoti. Tačiau jei komitetas nuspręs mane įtraukti į kandidatų patekti į miesto tarybą sąrašą, sutiksiu“, – teigė R. Taraškevičius.

DELFI žiniomis, „Klaipėdos“ visuomeninis rinkimų komitetas kandidatu į merus kels R. Cibauską, nes jis su bendraminčiais ir subūrė šį komitetą dalyvauti savivaldos rinkimuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1036)