Pavyzdžiui, Islandijos atstovai grupė „Pollapönk“ raudonuoju kilimu žengė pasipuošę suknelėmis, apsitempę margaspalvėmis pėdkelnėmis, apsiavę sportinio stiliaus bateliais. Kiekvienas grupės narys demonstravo vis kitokį spalvų ansamblį.

Viename pagrindinių „Eurovizijos“ naujienas nušviečiančių tinklaraščių wiwibloggs.com, islandų atstovai buvo išrinkti labiausiai dėmesį patraukusiais sekmadienio vakaro dalyviais. Norinčių nusifotografuoti kartu netrūko ir po to vykusioje atidarymo ceremonijos oficialioje dalyje rotušės viduje.

Pirmasis jų albumas šalyje sulaukė itin didelio klausytojų susidomėjimo. „Pollapönk“ įrašė du vėlesnius albumus ir grojo daugybę koncertų vaikams ir suaugusiems visoje Islandijoje. Kasdieniame gyvenime grupės narys H. Freiras yra Ikimokyklinio ugdymo mokytojų asociacijos pirmininkas. H. Ornas yra ikimokyklinio ugdymo mokytojas, o kiti du nariai profesionalūs muzikantai.

Nepaisant puikaus grupės narių humoro jausmo, „Pollapönk“ turi rimtą misiją – pasitelkiant muziką kovoti prieš patyčias. Taigi ir ši daina „No Predujice“ (Enga fordóma) savyje talpina motyvus, pasikartojančius visoje muzikantų kūryboje. Tai daina apie jauną žmogų, kuris turi kalbėjimo sutrikimų ir bijo būti užgauliojamas ir stumdomas dėl to.

Atidarymo ceremonijos akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)