Neeilinio formato šventinė laida „VMG Kalėdos“ prasidės vidurdienį ir bus gyvai transliuojama tik per DELFI TV. V. Rumšas, R. Mackevičius ir A. Ivanauskas visas 480 eterio minučių paskirs pačioms svarbiausioms Kalėdų temoms: laidoje žiūrovai sulauks originalių receptų bei šventinio stalo dekoro pasiūlymų, kūrybingų dovanų ir jų pakavimo idėjų, būdų netikėtai papuošti Kalėdinę eglutę bei naujais aksesuarais pagyvinti namus.

Pasikvietę į svečius žinomiausius Lietuvos žmones, laidos vedėjai parodys, kad pasirengimas Kalėdoms neturi kelti streso. Daugybės praktinių, tačiau originalių patarimų dėka vyrai žada įtraukti žiūrovus į kūrybingą, gardų bei smagų procesą. Dalis laidos laiko bus skirta ir žiemos atostogų kelionėms bei kūrybiškam laiko leidimui su vaikais.

Visos transliacijos metu bus skelbiami įvairūs konkursai, kurių nugalėtojai galės laimėti naujausio žiemos kulinarinio albumo – žurnalo „VMG“ numerius.

Šventinė laida bus transliuojama iš specialiai paruoštos studijos. Transliacijos kulminacija taps „VMG“ žiemos albumo – žurnalo numerio pristatymo vakarėlis, kurį taip pat tiesiogiai galės stebėti visi DELFI TV žiūrovai.

„Džiaugiuosi, kad VMG žengia dar vieną žingsnį nauja kryptimi, ir nekantrauju laidoje pristatyti ateinančių metų naujoves. Visi, kas ieško dar nebandytų receptų ir puošybos idėjų savo šventiniam stalui, gruodžio 12-tą dieną tikrai praleis su mumis!“ - entuziastingai kolegoms pritarė kulinaras A. Ivanauskas.

R. Mackevičius žada daug įdomių interviu bei siurprizų su visais laidos svečiais: „Visa tai bus tarytum didelės, skanios, ir tikrai labai smagios Kalėdinės dirbtuvės. O kadangi viską darysime tiesiogiai, žiūrovai matys visas nesuvaidintas emocijas, reakcijas, bei atsakymus.“

„Kalėdos man ir mano šeimai – ypatinga šventė, tad šiai laidai tikrai atiduosiu visą save. Be to, juk Kalėdų laukimas taip pat yra dalis šventės, tad pasistengsime, kad su mumis pasirengimas jai būtų dar smagesnis“ – teigė V. Rumšas, laidos režisierius ir vienas iš vedėjų.

Gruodžio 12-tą dieną tiesioginės transliacijos metu nufilmuota medžiaga vėliau bus atskirų video klipų formatu išsaugota VMG TV platformoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)