Riebūs pyragaičiai

Cukraus, riebalų ir miltų kombinacija - mirtina. Viskas, ką suvalgysite antroje dienos pusėje, ypač jei dirbate sėdimą darbą, nusės ant pilvo ir klubų. Ar tikrai norite to pyragėlio?

Riebios keptos bulvės

Taip, tai ir jūsų mėgstamos bulvytės fri. Tikriausiai dar nežinojote, kodėl jos tokios masinančios ir traškios. Ogi todėl, kad jas prieš verdant aliejuje dar panardina į cukraus sirupą. Tad jei norite bent šiek tiek gražesnės figūros - pamirškite šį nuodėmingą patiekalą.

Bulvių traškučiai

Reklama buvo visiškai teisinga - kartą paragavęs - negali sustoti. Paslaptis tame, kad juose, be riebalų, dar nemažai gliutamato, kuris ir atpalaiduoja mūsų stabdžius. O vėliau gali išsivystyti ir priklausomybė nuo netikusio maisto.

Kepsnys + bulvės

Šis derinys maloniai nuteikia gomurį, tačiau turi ir savo pasekmes. Kepsnius geriau valgykite viduryje dienos ir su šviežiomis daržovėmis - suvartosite mažiau kalorijų ir virškinimas bus geresnis.

Alkoholis

Be to, kad žadina apetitą, alkoholis turi dar ir labai nemažai kalorijų. Įsitikinkite patys. O jei dar išgėrus taurę ar dvi vyno ar alaus bokalą autpilotu žygiuojate link šaldytuvo - tai nežada nieko gero jūsų talijai.

Saldūs gėrimai

Į šį sąrašą patenka ne tik dažnai linksniuojami gazuoti gaivieji gėrimai, bet ir sultys. Tad jeigu įsivaizduojate, kad sulčių pakelyje gyvena tikras gėris - pagalvokite iš naujo. Geriau išsispauskite šviežių sulčių, o dar geriau - tiesiog sugraužkite tai, ką ketinote sumalti. Pilvas jums už tai padėkos.

Būkite sveiki ir budrūs - žiūrėkite, ką dedate į burną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)