Pajūrio festivalio scenose pasirodė legendiniai "Poliarizuoti stiklai", jaunoji Lietuvos muzikos viltis GJan, maištingoji "Antis", paruošusi naują koncertinę programą su Viktoru Diawara ir, žinoma, visų festivalių garbės svečiai - BIX.

Saulei leidžiantis populiariosios muzikos mylėtojams širdis glostė Manto Jankavičiaus koncertas.

Pasirodymus taip pat surengė "The Perfect Pill", Manfredas, DJ Mamania bei būrys kitų didžėjų ir grupių.

Po muzikinės puotos pagrindinėje festivalio scenoje buvo patiektas desertas - pašėlusių suomių roko grupės "The Rasmus" koncertas. Šiaurietišku santūrumu šie muzikantai tikrai nepasižymi.

"Esame nusiteikę šauniam koncertui, norime paspirginti odą saulėje, paošti su vietiniais ir atsibusti svetimoje palapinėje", - prieš koncertą žadėjo muzikantai. Ar pavyks pašėlusiems suomiams įgyvendinti pastaruosius planus, paaiškės tik ryte.

O paošti su vietiniais "The Rasmus" nariams išties pavyko puikiai. Rokeriai atliko tiek visiems gerai žinomų hitų, tiek ir kūrinių iš naujojo savo repertuaro.

Roko dvasią festivalyje po "The Rasmus" koncerto palaikė "RebelHeart" vyrai. Ties, kuriems labiau prie širdies šokių stiliaus muzika, būriavosi arčiau didžėjų pultų.

DELFI galerijoje - trečiosios dienos akimirkos, užfiksuotos Karklėje:

Sekmadienį Karklės festivalininkų dar laukia "Garbanoto bosisto", "No Theatre", "Saulės brolių" ir Andriaus Kaniavos koncertai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (78)