Paklaustas, kaip pasisekė antroji repeticija, A. Pojavis glaustai paaiškino, kad ji praėjo gerai. Be abejo, kilo klausimas, ko pritrūko iki tobulo pasirodymo. Tuomet A. Pojavis šypsodamasis aptakiai paaiškino: „Vis dar šio to trūko“. Klausimai nesiliovė: ko trūko? Tuomet A. Pojavis pareiškė, kad dar reikia keleto repeticijų.

„Būčiau laimingas, jei kas leistų ateiti čia repetuoti naktį. Jaučiuosi laimingas. Yra keleta momentų, kuriuos reiktų patobulinti, bet iš esmės viskas gerai.“, - kalbėjo jis.

A. Pojavis grojo grupėje „No Hero“.Jo pasiteirauta, ką grodamas grupėje darė gerai ir kokių klaidųyra padaręs.

„Pasirinkau muziką kaip savo kelią.Blogai dariau daug dalykų, jų tikrai daug, tačiau visų nevardinsiu“, - kalbėjo A. Pojavis, tačiau reporteriai jį ir toliau spaudė papasakoti, kokių blogų dalykų yra padaręs.

A. Pojavio spaudos konferencija - DELFI nuotraukų galerijoje:

„Buvome tiesiog blogi berniukai mokykloje, pabėgdavome iš pamokų ir ką nors veikdavome“, - juokavo Lietuvos atstovas.

Paklaustas, ar pasirodymai be grupės, kaip solistui, patrauklesni, ar jis nesijaučia vienišas, Andrius paaiškino nesijaučiąs blogai. "Dainuoju žmonėms, jie mane supa. Jie visuomet šalia manęs", - kalbėjo jis.

Pasiteiravus, ką darytų laimėjęs "Euroviziją", Andrius paaiškino, jog svarbiausia - patekti į finalą. 

"Turime tą padaryti. Pasistengsime tą padaryti", - kalbėjo jis, o paprašytas papasakoti, kam dedikuotų laimėjimą, A. Pojavis nedvejodamas pareiškė: "Lietuvai".
Mūsų šalies atstovas sulaukė klausimų apie mokytojavimą, tačiau pripažino, kad šio darbo nesiilgi. Andrius pasiilgo vaikų, su kuriais dirbo, su kai kuriais iš jų jis bendrauja socialiniame tinkle.

"Aš tiesiog nesijaučiu gimęs mokyti. Jeigu atvirai, nepasiilgau darbo.Pasiilgau vaikų, su kuriais dirbau. Bendraujame su jais socialiniuose tinkluose", - sakė jis, o paprašytas atskleisti, ar į "Euroviziją" atvyks jo žmona ir dukterys, Andrius užminė mįslę: "Paslaptis".

Dainininkas spaudos konferencijos metu taip pat sakė besitikįs, kad italai už jį balsuos. 

Antroji A. Pojavio repeticija Malmės arenoje - DELFI nuotraukų galerijoje:

Paprašytas išsakyti nuomonę apie lygias teises ir kokią žinutę Europos TV žiūrovams ketina perduoti, A. Pojavis paaiškino turįs ką pasakyti. 

"Tai reiškia,kad noriu pasakyti, jog visi esame viena. Visi esame lygūs, visi esame žmonės,turintys skirtingą skonį", - kalbėjo Andrius, o paprašytas atskleisti savo mėgstamiausią "eurovizinę" dainą, Andrius įvardijo savo kūrinį "Something". 

Klausiamas, kaip nusiramina prieš pasirodymą, dainininkas patikino, jog vakarais eina pasivaikščioti po Malmę Tą jis ketina daryti kiekvieną vakarą iki pirmojo pusfinalio gegužės 14-ąją.

"Man patinka išeiti pasivaikščioti,pažiūrėti žmones, kas vyksta aplink. Jau keletą dienų tą dariau ir ketinu pratęsti", - pasakojo Lietuvos atstovas "Eurovizijoje"."Visuomet yra kur tobulėti, tačiau aš jaučiuosi gerai ir tai yra svarbiausia. Tai yra televizinis šou,bandau suprasti, į kurią kamerą pažvelgti, kur šypsotis", - kalbėjo A. Pojavis apie antrąją repeticiją.

Po spaudos konferencijos A. Pojavis dalijo individualius interviu Europos žurnalistams, taip pat ir autografus, fotografavosi.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)