Pirmoji vieta ir pagrindinis prizas: individuali dietos programa, kurią sudaro: gydytojo dietologo konsultacija (Vilniuje), kūno sudėties tyrimas, bazinės medžiagų apykaitos matavimas (jei yra indikacijos) + individualaus valgiaraščio sudarymas atitenka slapyvardžiu pasirašiusiai moteriai Tebūnie Viltis.

Taip pat pakartotinis apsilankymas, kurio metu bus suteikta dietologo konsultacija, kūno sudėties tyrimas T-scan aparatu; svorio, kūno sudėties, maitinimosi, fizinio aktyvumo kontrolė; elgsenos problemų sprendimas, etapinių tikslų nustatymas.

Pirmos, antros ir trečios vietos laimėtojams teks po 18 pakuočių “Mantinga” sriubos (kiekvieno skonio: meksikietiškos, brokolių ir vištienos po 6 vnt.) sėkmingai dietai.

Su nugalėtojais susisieks elektroniniu paštu prizų steigėjas.

Skaitytojų istorijos apačioje.


**************************

Jei sulieknėčiau:

visi galvotų, kad šalia vaikų stovi jų mama (kaip ir yra), o ne močiutė;

nebijočiau atsisėsti į plastikinę kėdę, negalvodama, kad ji manęs neatlaikys;

apsivilkčiau patinkantį rūbą ir laiminga pralėkčiau gatve;

nebijočiau girdėti pardavėjų replikų: „Ponia, jūsų dydžio neturime“;

nuvažiuočiau į nuotykių parką ir pralėkčiau visomis trasomis, nebijodama, kad nutrūks virvės ar kur nors užstrigsiu;

paplūdimyje nelaukčiau, kol visi aplinkiniai pažįstami užsnūs, kad galėčiau nulėkti į jūrą;

mylėčiausi šviesoje ir neapsidangsčiusi naktiniais;

kvatočiau visa gerkle, nebijodama išgirsi: „Ko čia ta stora boba žvengia?“

Birutė

********************

Galvojat viršsvoris tik Jūsų, mielos moterys, bėda? Ar kada susimąstėt, kad vyrai gerokai skaudžiau plakami už tuos kilogramus ant pilvo? O ir bendrai mes juk jautriau reaguojam į žvilgsnius ir plakančius aplinkui liežuvius. Jeigu taip evoliuciškai žiūrėti – Jūs, moterys, gerokai pranašesnės valios ir emocinės stiprybės atžvilgiu, o mes tik raumenų kalnai palaužiami jautria dvasia.

Prieš vestuves vaizdelis aišku buvo piešiamas šiek tiek kitu kampu – tavo jaukus putlumas sakydavo man ji, tu šiltutis kaip pečiukas, pandute mano ir panašūs epitetai dar mėnesį po to skambėjo. Deja vėliau juos pakeitė kasdieniai priekaištai:

1. Ar dar ilgai šlamėsi po ausim?
2. Kiek laiko dar miegosim trupiniuose?
3. Ar matei, kad valgai po šešių?
4. Tai kada startuosim su nauja dieta?
5. Nejaugi tau pačiam malonu?

Ir tai ne pabaiga... Tad jeigu klausiat, kas pakistų, atsakymas manau aiškus:

Nebereikėtų tiek originalumo, kas vakarą taip uoliai ieškant naujų atsakymų, palengvinčiau žmonos dalią nežvejoti manęs prie šaldytuvo, skaičiuojant kąsnelius ir atkakliai mėginant palaužti klausimais.

Galiausiai gal net žiauri naujai kepta žmona pradėtų vėl mane mylėti.

Nuoširdžiai,

Aurimas

********************

Niekada tiek nesvėriau kaip dabar... Net besilaukdama...
O prasidėjo šis storulės gyvenimas neseniai... Antras nėštumas, vaikučiui diagnozė - vėžys, slystantis gyvenimas iš po kojų paveikė skydliaukės veiklą. Dėl ko priaugau daug svorio. Pasitikrinus sveikatą ir išsiaiškinus žaibiško svorio augimo priežastį, pradėjau vartoti vaistus. Svoris nebekyla. Intensyvios valandos sporto salėje, maisto reguliavimas pradeda duoti nežymius vaisius...

Tačiau tai ilgas kelias per kopas. Kartais ir valios pritrūksta, bet vėl suimu save į rankas. Turiu dar laiko iki bikini sezono. Ir aš turiu numesti 25 kg! Privalau. Mano vaikas ištvėrė, nugalėjo vėžį, man gėda būtų nenugalėti antsvorio... Kaip pasikeistų gyvenimas? Tapčiau vėl graži ir laiminga. Nes tas bekoniukas veidrodyje manęs nežavi...

Gražios dienos,

Nenorėčiau skelbti savo vardo...

Tebūnie Viltis. :)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)