Produktai:

1 višta (1,2 kilogramo svorio),
150 gramų pievagrybių,
2 morkos,
1 svogūnas,
50 gramų jautienos,
1 skiltelė česnako,
1 stiklinė sausojo raudonojo vyno,
kario prieskonių,
2 lauro lapai,
alyvuogių aliejaus,
druskos.

Kaip gaminti:

1. Vištą nuplaukite, nušluostykite ir supjaustykite gabalėliais. Morkas ir grybus supjaustykite šiaudeliais, susmulkinkite svogūną.

2. Keptuvėje aukštais kraštais įkaitinkite aliejų, apkepkite vištienos gabalėlius iš visų pusių, kol apskrus.

3. Sudėkite ant vištienos svogūnus, grybus, jautieną, skiltelę česnako ir morkas. Įpilkite vyno, įdėkite lauro lapą, įberkite druskos, kario. Jei vištienos gabalėliais bus ne visiškai apsemti, įpilkite šiek tiek vandens.

4. Troškinkite apie valandą, vis pamaišydami ir įpildami karšto vandens.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)