Norint sudominti kitus šalių klausytojus savo daina yra daug modernesnių būdų. Juk technologijų ir interneto dėka jas galima nusiųsti įvairių šalių radijo programoms, laidoms. Tai ganėtinai pigesnis ir ne ką mažiau efektyvus reklaminis sprendimas“, - tvirtino A. Giržadas.

Tiesa, A. Giržadas pripažino, jog jį labai nustebino Prancūzijos atstovės Anggun noras atvykti į Lietuvą. „Nustebau, kad Anggun nusprendė vykti į prisistatymo turą, nes ji, kaip vienos iš penkių didžiųjų konkurso finansuotojų atstovė, keliaus tiesiai į „Eurovizijos“ finalą Azerbaidžano sostinėje Baku“, - nuostabos neslėpė Lietuvos delegacijos vadovas „Eurovizijoje“.

Anot A. Giržado, Nacionalinės atrankos finalistui, kuris atstovaus Lietuvai „Eurovizijoje“, bus palikta teisė apsispręsti, ar vykti į prisistatymo turą po kitas Europos šalis. „Jeigu finalininkas turės lėšų, noro ir sveikatos, aš tam tikrai neprieštarausiu. Tik yra viena sąlyga. Likus savaitei iki pasirodymo „Eurovizijoje“, atlikėjas turi būti Lietuvoje tam, kad pailsėtų. Nemanau, kad yra gerai, jei jis po ilgo ir balsą alinančio turo vyktų į „Euroviziją“, - tikino A. Giržadas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją