„Esu patenkinta ne tik savo, bet ir visos Lietuvos komandos pasirodymu.

Šiose varžybose visos komandos rodė tikrai itin aukštą pasiruošimo lygį, todėl turime ne tik stipriai pasiruošti fiziškai ir taktiškai: kaip reikiant išstudijuoti varžovių elgsenas treke. Pekino varžybose teko kovoti su sportininkėmis, kurių pasiruošimas buvo labai įspūdingas, jos demonstravo aukščiausią klasę šiame sporte“, – sako S. Krupeckaitė.

S. Krupeckaitei teko rimtai kovoti Pekine vykusiose pasaulio taurės varžybose, nes varžovės ąia rodė iki šiol nematytą meistriškumą pavojingiausiuose treko ruožuose.

Lietuvos sportininkės trenerio teigimu, varžybos Pekine stipriai pakėlė profesionalumo kartelę, o dviratininkų elgsena treke atsakingiausiais varžybų momentais buvo bene įspūdingiausia, kokią yra tekę matyti.

„Visi sportininkai padarė labai stiprią pažangą. Treke rodė ne tik itin aukštus greičio rezultatus, bet ir meistriškas jo įveikimo taktikas“, - sako dviratininkės treneris Dmitrijus Leopoldas.

Anot jo, itin įspūdingai šiose varžybos pasirodė Kinijos sportininkės.

„Kinės šiemet labai stiprios varžovės, kova su jomis buvo itin arši. Buvo bandyta spausti psichologiškai dviratininkių kiekiu. Varžybose dalyvavo ne tik Kinijos rinktinė, bet taip pat ir atskiros kinų komandos. Tačiau reikia nepamiršti, kad jos varžėsi savo namuose, arenoje, kuri joms yra labai gerai pažįstama“ , – sako Lietuvos dviratininkių treneris D. Leopoldas.

Į Lietuvą grįžusi šį antradienį, S. Krupeckaitė kartu su Gintare Gaivenyte jau pradėjo intensyviai treniruotis ir ruoštis ateinančioms varžyboms Londone bei analizuoti visų varžovių pasirodymus. Trenerio teigimu, konkrečias išvadas bus galima padaryti per artimiausias kelias savaites, išsamiai išstudijavus varžovių elgseną treke.

S. Krupeckaitė iš varžybų Kinijoje į Lietuvą grįžo su trim sidabro medaliais, kuriuos iškovojo keirino, sprinto ir komandų sprinto rungtyse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją