Pareigūnai yra gana atlaidūs garbaus amžiaus moteriškei, vadinamai "Močiute", ir įkalbinėja ją eiti užtarnauto poilsio. "Močiutė", ko gera, yra seniausia prostitutė visame Taibėjuje. Ji jau daugybę kartų buvo sulaikyta už prostituciją, bet, vos tik atsiduria laisvėje, vėl imasi "darbo".

Taikydama dempingo kainas - 300 Taivano dolerių iš vieno kliento (8,5 JAV dolerio), "Močiutė" iki šiol nesiskundė norinčiųjų stoka. Jaunesnės prostitutės Taibėjuje ima 10-20 kartų daugiau.

Prostitucija Taivane yra nelegali, bet bausmės už paleistuvystę nėra didelės - dažniausiai viskas baigiasi viena dviem dienomis areštinėje. "Močiutė" teigia tapusi prostitute prieš 40 metų, kai miręs jos vyras, su kuriuo ji išgyvenusi 20 metų. Veteranė yra geros fizinės formos, o tie, kurie ją pažįsta, sako, jog kai ji pasidažo, tai jai gali duoti ne daugiau kaip 70 metų.

Pasak "Močiutės", iš pašalpos, kurią jai moka socialinės apsaugos tarnyba - 9 tūkstančių Taivano dolerių (260 JAV dolerių) per mėnesį, ji jokiu būdu negalėtų pragyventi. Sujaudinti jos likimo, policininkai patys surinko 30 tūkstančių Taivano dolerių, kad "Močiutei" būtų lengviau ryžtis išeiti į pensiją. Be to, pareigūnai jai pažadėjo surasti pigesnį, o gal net ir nemokamą butą.