Kaip BNS sakė parko direktorius ir projekto koordinatorius Gintaras Karosas, prieš dvi savaites rekordo registracijai buvo nusiųstas tikslus skulptūros topografinis planas, fotografijos ir vaizdo medžiaga bei dviejų nepriklausomų liudininkų patvirtinimai apie skulptūrą sudarančių televizorių skaičių.

Tinkamai paruošti visas anketas rengėjams padėjo agentūra "Factum", fiksuojanti rekordus Lietuvoje. Kol kas nežinoma, kada paaiškės, ar "LNK Infomedis" pateko į pasaulio rekordų knygą.

Prieš mėnesį, kai Guinnesso rekordų knygai buvo suskaičiuoti visi televizoriai, "LNK Infomedyje" buvo 2903 televizoriai. Tačiau nors akcija jau seniai baigėsi, žmonės toliau veža savo senus televizorius į Europos parką.

"LNK Infomedis" pagal plotą yra didžiausia Europos parko skulptūra. Skulptūra-labirintas užima 3135 kvadratinių metrų.

Pernai LNK televizijos kanalas kartu su Europos parku surengė akciją "Atiduok Europai seną televizorių". Vietoj planuotų kelių šimtų televizorių, į Europos parką buvo atvežta beveik trys tūkstančiai senų televizorių, iš kurių skulptorius ir Europos parko įkūrėjas G.Karosas sukūrė medžio formos televizorių labirintą.