26 metų Ana Malfair praėjusiais metais laiminga apsigyveno kartu su savo 33 metų partneriu Luisu, tačiau pradėjus dalytis viena lova, ją greitai ėmė erzinti garsus jo knarkimas bei nuolatinis švokštimas.

Dabar ji prunkšdama keliauja iki banko, nes naktiniai jos vaikino garsai nuolat papildo jos sąskaitą pinigais, rašo nypost.com.

Viskas prasidėjo tuomet, kai A. Malfair savo vaikinui pasiskundė, kad jo knarkimas neleidžia jai naktį užmigti. Šis atsakė, kad tai „nėra taip blogai“.

„Jis visada tvirtindavo, kad neknarkia, taigi padariau akivaizdų dalyką, – pasakojo Meksikoje gyvenanti A. Malfair. – Įrašiau jo knarkimą į diktofoną, nes vaizdo įrašas būtų buvęs siaubingai baisus.“

Ji nusprendė toliau tęsti šią praktiką ir prikaupė beveik metus įrašinėtų garsų.

„Kai jam paleidau garso įrašus, jie jam pasirodė labai linksmi, todėl, kai tik pasitaikydavo proga, toliau įrašinėdavau jo knarkimą“, – pridūrė ji.

Galiausiai kelių savo draugų muzikantų ji paprašė, kad šie iš knarkimo įrašų sukurtų kokius nors muzikinius kūrinius.

Praėjusiais metais šiuos kūrinius ji įkėlė į „Spotify“ ir šie greitai išpopuliarėjo – gerbėjai mielai klausėsi saldžių ir švelnių knarkimo garsų.

Populiariausias singlas yra minutės trukmės klasika tapęs kūrinys „Light snoring“ („Lengvas knarkimas“).

„Tiesą sakant, tai prasidėjo kaip kažkas juokingo, pavyzdžiui, jis tikino, kad neknarkia, o dabar visi gali išgirsti jo knarkimą!“ – juokėsi A. Malfair.

Tiktokerė sugebėjo monetizuoti savo kanalą. „Atnaujinimų gaunu kiekvieną mėnesį, todėl džiaugiuosi matydama, kaip jis auga“, – pasakojo ji apie savo šalutinį „verslą“.

Informacija apie savo „Spotify“ kanalą ji pasidalijo „TikTok“ vaizdo įraše, kuris šį mėnesį sulaukė jau 9 mln. peržiūrų.

Virš vaizdo įrašo ji užrašė šmaikštų užrašą: „Kiekvienas gali būti menininkas.“

Tačiau A. Malfair nėra pirmasis žmogus, užfiksavęs stebinančius savo partnerio miego įpročius.

Viena moteris šiais metais socialiniame tinkle „TikTok“ paskelbė virusinį vaizdo įrašą, kaip jos vyras miega atmerktomis akimis – ji tvirtina, kad jis taip miega visada.

„Štai įrodymas, kad mano vyras iš tikrųjų miega atmerktomis akimis, – „TikTok“ įraše sako Payton Vidmar. – Kiekvieną kartą, kai tai pamatau, jis mane velniškai išgąsdina.“

Kita moteris pareiškė, kad jos vyras turi „seksmigą“ – tai reiškia, kad jis miegodamas bando inicijuoti lytinius santykius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją