Būtent taip nutiko ir vienai moteriai – laimė, ji sugalvojo gudrybę, kaip užmigdyti savo mažąją dukrelę. Jums tereikės vieno vaisiaus.

Trumpame videoklipe socialiniame tinkle „TikTok“ Allison pasidalino viena gudrybe. Nuo to laiko jos klipą peržiūrėjo net 4,6 mln. karto.

Dukterį auginanti moteris socialiniame tinkle dažnai aptaria įvairius nėštumo ir motinystės aspektus.

Pastarąjį kartą ji pasakojo, kad vakare duktė ilgai neužmiega ir kartais ji labai išvargsta, kol pavyksta ją užmigdyti. Taip buvo tol, kol aptiko internete aprašytą vieną gudrybę – ši gudrybė, pasak Allison, absoliučiai pakeitė jos gyvenimą – į gerąją pusę.

„TikTok“ pamačiau kažkieno įkeltą klipą, kuriame pasakojo – jei prieš miegą kūdikis suvalgo bananą, puikiai išmiega visą naktį. Tie, kas mane pažįsta, žino – dorai neišsimiegu nuo pat dukters gimimo“, – pasakojo moteris, fone linksai žaidžiant jos atžalai.

Desperatiškai ieškodama sprendimo moteris buvo pasiryžusi išbandyti bet ką, juo labiau kad gudrybė su bananu – visiškai paprasta.

Moteris džiaugiasi, kad triukas su bananu stebuklingai suveikė: „Jau aštuonis mėnesius [taikau šią gudrybę] – ji išmiega visą naktį.

Nuo seno žinoma, kad bananai, kaip ir pienas, ramunėlių arbata, yra viena iš veiksmingiausių priemonių tiems, kas sunkiai užmiega.

Bananuose yra aminorūgšties triptofano, kuri gerina miega, raumenis atpalaiduojančio kalio. Bananuose taip pat gausu, vitamino B6, tad yra tinkamas užkandis prieš miegą.

Viena Allison sekėja parašė: „Bananai sušvelnina ir augimo skausmus, kurie mažiems vaikams gali būti gana stiprūs.“

„Vaje, jaučiuosi, lyg būtų išklausytos mano maldos!“ – dėkojo viena mama Allison už tai, kad ši papasakojo apie gudrybę su bananu.

„Rytoj eisiu pirkti bananų! Mano duktė visiškai nenori miegoti“, – įsitraukė į pokalbį kita moteris.

Dar viena mama pasidalino savo gudrybe: „Mano mėgstamiausia gudrybė iš „TikTok“ – „Kai... tada...“ Tarkime, „kai apsiausi batus, galėsi suvalgyti skanėstą.“ Šie žodžiai veikia kaip burtų lazdelė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)